Saturday, January 28, 2023
HemNFL"Varför har jag gjort det så länge som jag har gjort?": Tom...

“Varför har jag gjort det så länge som jag har gjort?”: Tom Brady förklarar hur kärleken till fotboll förstörde förhållandet med Gisele Bündchen

Bucs quarterback Tom Brady har haft ett ganska känslosamt 2022 när det gäller hans personliga och professionella liv. Tidigt i år tillkännagav han sin pensionering och 40 dagar senare meddelade han att han återvände till NFL igen. Sedan hade han en lång känslomässig kamp med sin nu ex-fru Gisele Bündchen, som slutade med skilsmässa i oktober.

Nyligen blev Brady uppriktig och pratade om den känslomässiga kamp han fick gå igenom i år, särskilt efter sin skilsmässa.

Det är värt att notera att Bündchen inte var nöjd med att Brady kom tillbaka från pensionen strax efter 40 dagar. Enligt flera rapporter orsakade detta en spricka mellan de två, eftersom den tidigare Victoria’s Secret-modellen ville att Brady skulle vara mer med familjen; Brady valde dock fotboll istället. Brady pratade om att välja fotboll och hans andra prioriteringar i livet också.

Tom Brady är uppriktig om att gå igenom en känslomässig kamp efter sin skilsmässa från Gisele Bündchen

I det senaste avsnittet av sin veckovisa podcastintervju, “Let’s Go”, hade Brady mycket att säga om sina känslomässiga kamper. “Jag tror att det finns så många sätt för mig att det bara behåller ett bra perspektiv för mig i mitt liv. Varför har jag gjort det så länge som jag har gjort det? Du vet, fysiskt har jag förklarat det och jag har försökt ta hand om mig själv, säger Brady.

“Sedan känslomässigt, det är där jag tror att när du blir äldre kommer utmaningarna verkligen in, du vet – eftersom vi kan bli distraherade av andra delar av livet. Och inte distraherad på ett dåligt sätt, men det finns prioriteringar som tar över, säger Brady vidare.

DYK DYPARE

Brady pratade också om att känna sig tacksam för att ha spelat i NFL, vilket ger honom den ultimata glädjen och spänningen i livet. ”Jag har gjort mitt bästa genom åren för att behålla det som är viktigt för mig. Och haft turen att få spela en sport som jag älskar”, sa Brady vidare.

Brady och Bündchen har all kärlek till barnen trots deras skilsmässa

Trots sin skilsmässa dök Brady och Bündchen alltid upp för sina barn och familj. Noterbart, efter deras äktenskap tillbaka 2009, delar de två barn med varandra; en dotter, Vivian, och en son, Benjamin. Brady har också en äldre son som heter Jack med sin tidigare partner, Bridget Moynahan. Efter skilsmässan delar de gemensam vårdnad om både Benjamin och Vivian.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Tom Brady (@tombrady)

Nyligen firade Vivian sin 10-årsdag och hennes pappa och mamma delade båda fina meddelanden på sin Instagram. Bündchen reagerade på Bradys inlägg med en hjärtemoji också. Även om Brady inte har reagerat på Bündchens inlägg, verkar de fortfarande dela ett bra band, vilket verkligen är bra för deras barn.


RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär