Monday, December 11, 2023
HemUfcVarför gick Dana White ner så mycket i vikt? Real Reason...

Varför gick Dana White ner så mycket i vikt? Real Reason Behind 86 Hour Water Fast Utförd av UFC:s VD

Visste du att UFC:s vd Dana White var inte alltid den slitna och tonade mannen som han är nu? Tja, människor som har följt White genom åren och är bekanta med UFC:s VD:s liv vet att White har kämpat med hälsoproblem genom åren. Han var överviktig och flera problem med hans kropp satte honom i livsfara.

Men nu är Dana White lika vältränad som alltid. Den 54-årige UFC-vd:n mår bra igen och ser ut att vara i bra form också. Så hur gick det till? Tja, White riktar denna stora framgång i sitt liv till en professionell humanbiolog och grundaren av 10X Health System, Gary Brecka. Vem är Gary Brecka? Hur hjälpte han UFC:s vd och förde honom tillbaka från ett högrisktillstånd? Läs vidare för att ta reda på det.

Gary Brecka godkände fasta som hjälpte Dana Whites fettförlust

Gary Brecka är den stolta grundaren av 10X Health Systems. Han är också en välkänd och väletablerad humanbiolog. När Brecka fick veta om Whites situation och tittade på hans blodrapporter försäkrade han omedelbart att White blev medveten om riskerna och de problem som han hade i sin kropp. Han gjorde sedan en holistisk plan för UFC:s VD som involverade intag av lämpliga kosttillskott och träning. Det var dock inte allt.

Tydligen inkluderade planen en seriös vattenfasta som White genomgick, och det fungerade definitivt bra för honom. UFC:s vd tog hjälp av Brecka, följde planen och gjorde den vattenfasta som Brecka föreslog. I en ny video satte White sig ner med Brecka och visade fansen den tydliga skillnaden mellan resultaten av blodprover gjorda för 5 månader sedan och blodtester gjorda för närvarande, efter att ha varit med i Breckas program.

Dana White avslöjar hälsofördelarna med vattensnabb

Dana White tog nyligen till X (tidigare Twitter) för att dela med sina fans fördelarna med att göra en vattenfasta. UFC:s VD ser ut att vara i bra form, och fansen ville veta hemligheten bakom Whites otroliga förvandling. Tja, förutom den oklanderliga kunskapsstödda hjälpen från Gary Brecka, startade White också en 86-timmars vattenfasta som han talade om i en video som han laddade upp på sitt Twitter-handtag.

White sågs prata om hur han kände efter fastan och hur det gynnade honom. Bildtexten till inlägget löd: “Jag gjorde en 86 timmars vattenfasta och jag känner mig OTROLIG! Uppenbarligen är jag inte läkare, men jag har fått höra av experterna att vattenfasta kan bidra till att avsevärt minska risken för cancer, alzheimer och massor av andra hälsoproblem.“.

Dana White fick veta av läkare att han skulle dö om ett decennium

I det 200:e avsnittet av “The Action Junkeez Podcast” avslöjade Dana White för sina fans att det fanns en tid då Gary Brecka sa till White att han hade cirka 10,4 år kvar att leva. Uppenbarligen var Whites gamla vän Kerri Kasem, som är en framstående radiovärd, bekymrad över White och föreslog att han skulle göra sina blodprover med 10X Health Systems och konsultera dem för att kunna leva ett hälsosammare liv.

Tydligen besökte Brecka White personligen, satte honom ner och gick igenom hela blodrapporten och förklarade varenda detalj för honom. Han sa att rapporterna var ganska alarmerande och sa också till UFC:s VD att om han inte gjorde drastiska förändringar i sitt liv, kan han ha cirka 10,4 år kvar att leva. Sedan bad Dr. Brecka White att följa hans instruktioner i 10 veckor i sträck och lovade att han skulle få alla sina fysiska problem att försvinna.

Dana Whites förvandling genom åren

UFC-fans vet att Dana White inte alltid var så pass vältränad. Den 54-årige UFC-vd:n var överviktig med underliggande hälsotillstånd, av vilka han var omedveten om. Faktum är att för ungefär sex veckor sedan laddade White upp ett inlägg på Instagram som var ett collage av två av hans egna bilder. Bilden till vänster var ett gammalt foto på honom från 2017, där han såg överviktig och ur form ut. Till höger var en bild på honom 2023, där White var barkropp och såg extremt sliten ut.

Whites förvandling under 6 år har varit både fysisk och mental. UFC:s vd är nu mer självsäker och på en bättre plats – fysiskt och mentalt. Inlägget som han delade – bildtexten till det inlägget löd: “Vänster är 17 mars 2017 Höger är 18 september 2023 F****N NUTS!!!@garybrecka” vilket var hans sätt att erkänna allt som Gar Brecka hade gjort för honom.

Dana White diet

Så vad är hemligheten bakom Dana Whites viktminskning? Tja, viktminskning av den storleken kan inte komma från bara fysisk träning. Faktum är att kosten du har också spelar stor roll i det. Så vad är Dana Whites diet?

White gick till Instagram för att berätta för sina fans att han följde en keto-diet och sedan avslöjade matalternativen som han hade. Han sa att hans diet består av livsmedel som består av hög fett men låga kolhydrater, för att inkludera ketos, en metod genom vilken fett bryts ner till ketoner.

RELATED ARTICLES

Mest populär