Saturday, December 9, 2023
HemNFLVarför förblir Ryan Day oskadd medan Jim Harbaugh känner påverkan av skyltstöldskandal?

Varför förblir Ryan Day oskadd medan Jim Harbaugh känner påverkan av skyltstöldskandal?

Sagan om skyltstöld fortsätter att växa i takt med att nya detaljer fortsätter att dyka upp. Dagar efter Ohios match mot Michigan har lagen lagt till fiendskap i luften. Det finns nu en stor berättelse att Ohio State HC Ryan Day och hans bröder kan vara inblandade i skyltstöld. Gnistor slår mellan lagen när de ser ut att tävla den 25 november.

För att sätta eld på bränslet förnekade Ohios HC Ryan Day all inblandning i konflikten om skyltstöld. Redan 2022, under Big Ten Conference, anklagade Ohio-teamet för att dela Michigans tecken. Den praxis som har ansetts vara fusk och osportslig har återigen tagit rubrikerna. Medan Michigan fortfarande kommer överens med att spela under en tillfällig tränare, har Ohio börjat spela mind games eftersom Michigan Wolverines nästan är klara för att gå in i slutspelet.

Förstå Ryan Day och anklagelserna om skyltstöld

Medan en av NCAA-lagets HC:er nu står inför avstängning för sina personliga scoututmaningar, har en annan huvudtränare från sidan som stod inför en liknande situation förnekat alla sådana anklagelser. Ryan Day har kommit in i nyheterna när NCAA undersöker felet med skyltstöld. Ohio State fotbollslag stod inför värme för en incident som går tillbaka till 2022 års skyltstöldövningar.

Enligt Michigan gav Ohio-laget offensiva signaler under matchen mot Purdue. Däremot har NCAA rensat Ryan Day och hans familj från anklagelserna. NCAA avslutade resultatet med att inte ha kunnat hitta några avgörande bevis för detsamma. Dessa påståenden var en fars eftersom inga avgörande bevis erhölls.

Det är ett kontrasterande resultat för Michigan- och Ohio-sidorna. Michigan har för närvarande dokument som kan koppla anklagelser om skyltstöld till hans yngre bror. Handlingen tjocknar när de tio stora kan titta i tidningarna och dela ut en dom. Day framträdde också i media och gav sitt uttalande angående anklagelserna. Han sa- “Jag kan svara mycket starkt att det inte hände.” Den pågående kontroversen om att stjäla skyltar verkar växa på Michigan-sidan eftersom deras framtid är i fara.

Michigans framtid ligger i mörkret

Efter att Michigan gick vidare med att slå ut “Michigan vs. Alla”-kampen, finns det nya utvecklingar i historien. Medan Michigan nu står inför disciplinära åtgärder från Big 10, har Ryans namn rensats. Michigan-sidan står nu inför flera konsekvenser efter Harbaughs avstängning.

Michigan-fans tar med sånger “Free Jim Harbaugh” till Hockey Stadium i kölvattnet av skyltstöldstorm

Nyligen, efter avstängningen, bad Harbaugh om ett besöksförbud för att vara med sitt team. Detta förnekades och enligt teamet är den sparkade HC irriterad över förfarandet. Detta kan leda till en ful domstolsstrid när NCAA-säsongen tar slut.

Harbaughs arv som framgångsrik HC kan hämmas. Han nådde de högsta topparna med Michigan-laget med två Big-10-titlar och lika många framträdanden i college-slutspelet. Finns det någon inlösen för laget nu när Harbaugh är avstängd?

RELATED ARTICLES

Mest populär