Saturday, December 9, 2023
HemTennisVarför bröt Roger Federer ihop på Zürich-konserten? Förstå den verkliga orsaken...

Varför bröt Roger Federer ihop på Zürich-konserten? Förstå den verkliga orsaken bakom hans känslomässiga reaktion

Roger Federer är en legend i egentlig mening, eller hur? Genom åren har han trollbundit tennisfans med djärva uppvisningar på banan. Eftersom han är en av sportens mest dekorerade spelare, är han allmänt ett centrum för attraktion i GET-debatten. Under sin lysande karriär har han haft många känslosamma ögonblick efter några stora segrar, som Grand Slams. Månader efter sin pensionering visade den schweiziska maestro sin känslomässiga sida ännu en gång.

Federer har deltagit i många evenemang världen över efter sin pensionering från tennis. Han deltog nyligen i en sådan berömd händelse i sitt hemland där tårarna rann ner för ögonen.

Varför blev Roger Federer känslosam?

Den 20-faldige Grand Slam-mästaren deltog i Andrea Bocellis konsert i Zürich för några dagar sedan. Bocelli är en blind italiensk tenor som uppträdde på Hallenstadion. Under showen bjöd Bocelli in Federer upp på scenen.

Samtidigt som Bocelli bjöd in den schweiziska maestroen upp på scenen med honom, sa Bocelli: “Bland oss ​​ikväll finns det en levande legend, Roger Federer. För mig är det verkligen en ära att få ägna den sista timmen åt honom för de känslor han gav till alla och jag skulle vilja ha honom här på scenen.”

Videon av händelsen gick viralt på sociala medier. Efter att Federer anslöt sig till italienaren på scenen dedikerade den sistnämnde föreställningen till den schweiziska legenden. Det gjorde Federer känslosam och hans ögon fylldes av tårar. Incidenten inträffade inför en stor publik i Zürich och Federer kramade senare Bocelli efter hans framträdande.

Roger Federers känslomässiga ögonblick vid världscupen i rugby ger tillbaka glimtar av hans tennisminnen när han klappar hårt för Siya Kolisi

Det är dock inte första gången vi har sett Federer bryta samman offentligt. En liknande händelse inträffade vid Laver Cup förra året.

Federers känslomässiga Laver Cup-ögonblick

Laver Cup 2022 var den schweiziska maestrons sista turnering i hans lysande karriär. Efter att ha spelat sin sista match bröt den tidigare världsettan i tårar. Han spelade sin sista match tillsammans med Rafael Nadal i dubbelspelet. De två satt i sin stol efter matchen och delade den känslomässiga stunden tillsammans.

Bilden av de två legenderna som gick sönder gick viral över hela internet. Det var inte bara ett känslosamt ögonblick för dem utan också miljontals fans som visste att de såg Federer för sista gången på banan. Icke desto mindre gav det säkert en glimt av Federers mjuka sida som också fick fansen att gråta.

RELATED ARTICLES

Mest populär