Tuesday, February 27, 2024
HemNFL"Varför är stolarna tomma?" – Cristiano Ronaldos inflytande ifrågasatt på grund...

“Varför är stolarna tomma?” – Cristiano Ronaldos inflytande ifrågasatt på grund av fruktansvärt låg närvaro vid Al Nassr-spelet

Efter gårdagens match kan man med säkerhet säga att Al Nassr vek trenden. Tack vare Cristiano Ronaldos öppnare, och Otavio och Anderson Taliscas mål, slog Al Nassr Al Riyadh med 4-1. Denna fantastiska vinst kommer efter en chockerande tidig nederlag mot Al Hilal, och en underväldigande oavgjord oavgjordhet mot Istiklol. Men har alla elände för Al Nassr försvunnit efter denna vinst? Den Riyadh-baserade sidan kämpar fortfarande för att dra en stor publik till läktaren, trots en stjärnspäckad line-up.

Amerikas favoritvideo idag

När stjärnor som Cristiano Ronaldo spelar kommer världen att titta på. Vi har sett ett fullsatt Old Trafford och Santiago Bernabeu bli galna när CR7 levererar. Al Awwal Park erbjuder dock en annan scen, och fans på internet är missnöjda med det.

Cristiano Ronaldos inflytande lyckas inte dra folkmassor, vilket gör fotbollsfans olyckliga

Saudi Pro League-klubbar har skakat transfermarknaden genom att värva de bästa av de bästa. Även om dessa stjärnvärvningar spelas, spelas de flesta Saudi League-matcherna med väldigt få deltagare på läktaren. En match mellan Al Riyadh och Al Okhdood registrerade till och med bara 133 personer på läktaren. Cristiano Ronaldos Al Nassr kämpar också i samma båt. Klubben uppges ha i genomsnitt 20 615 tittare. Detta är lägre än den genomsnittliga närvaron för engelska League One-klubbarna Derby County och Bolton Wanderers.

Det är ganska förvånande att notera att detta händer Cristiano Ronaldos och Sadio Manes i världen som brukade leverera på arenor fyllda med mer än 80 000 personer. Nu drog Al Nassrs senaste match mot Al Riyadh 17 047 personer till läktaren, vilket lämnade en stor del av arenan tom. Netizens noterade den fruktansvärt låga närvaron när X-handtaget ‘Al Nassr Zone’ delade ett stycke av Otavios mål. När en X-användare såg den i stort sett vakanta arenan svarade en X-användare på tweeten: “Varför är platserna tomma???”

De flesta fans som såg utdraget hade samma oro också. Här är några av svaren från fansen.

Fan drar brutalt smuts på Cristiano Ronaldo genom att ta upp hans antal följare på Instagram.

När arenan är tom, hur kan man bara njuta av Otavios mål?

Detta fan är så vant vid att se Cristiano Ronaldos fullspäckade gamla matcher.

David Beckham och Andrea Pirlo är överens om att berömma Lionel Messi och Cristiano Ronaldos “Professionalism” trots utträde från Europa

CR7 fortsätter att möta musiken denna gång under namnet “Mr Influence”.

Detta fan har inte den minsta nåd och tog kritiken till en helt ny nivå.

Trots alla utgifter för spelare i världsklass är Saudi Leagues misslyckande med att få in fans till sina arenor fortfarande ett mysterium. Med Europas största stjärnor som för närvarande bedriver sin handel i Mellanöstern, varför är det så att de inte kan uppmärksamma Saudis inhemska konkurrens? Vad är dina tankar om detta? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär