Wednesday, December 6, 2023
HemNFLVarför älskar Deion Sanders Indy 500?

Varför älskar Deion Sanders Indy 500?

Tiden rinner iväg för Buffaloes. Med bara tre ordinarie säsongsmatcher kvar, finner Deion Sander’s Colorado två segrar från att bli Bowl-berättigad. Deras förhoppningar var dömda när de led sin tredje raka förlust på lördagen, och föll mot Oregon State Beavers 26-19. Detta markerade deras femte nederlag på sex matcher, och rankade därför Buffarna till (4-5, 1-5 Pac-12), vilket pressade dem under 0,500-strecket för första gången den här säsongen. Kommer Coach Prime lyckas säkra en slutspelsplats?

Tja, han går verkligen för fullt och har kallat till en presskonferens för att ta upp deras nederlag förra veckan och även för att beröra agendan för deras kommande match mot University of Arizona på lördag kl. Han tilltalade sina spelare att öva och prestera som en klocka inför deras kommande spel, och hänvisade nära till Indianapolis 500-Mile Race, eller helt enkelt Indy 500. Hans tal fångades ganska levande i Well Off Medias senaste YouTube-drop.

Coach Prime pumpar upp sina spelare

Colorados kamp mot för närvarande rankade 23, Arizona, kommer inte att bli lätt. Inför deras match förbereder Coach Prime sina spelare genom att dra referenser till racing. Även om han själv inte är ett stort racingfan, förstår han sporten och har besökt Indy 500 ett par gånger. Det roar honom “hur alla samlas för ett kommande mål.” Oavsett det faktum att alla har olika roller och olika jobb, är höjdpunkten att “de inte oroar sig för den andra personen, de går bara ut och gör jobbet”, tilldelas de. Det fanns inga missförstånd och inga tvekan eftersom de förutsåg vad som skulle hända och var förberedda på det.

Deion Sanders uppmanade sina spelare att hämta inspiration från hur lagen fungerade vid racingevenemangen och införliva sitt urverk i Colorados spelupplägg för sin kommande match eftersom de måste vinna minst två matcher till för att bli berättigade till slutspel. Prime time rådde Buff att koncentrera sig på att utföra sina individuella uppgifter, utan att tveka och lämna inget utrymme för felkommunikation.

Detta enligt Sanders är nödvändigt för att laget ska fungera effektivt. Sanders gjorde det också klart att båda hans söner, Shilo och Shedeur kommer att dyka upp för NFL Draft 2025, vilket ger honom tillräckligt med tid för att bygga Colorado-programmet framgångsrikt.

Shedeur och Shilo går in i NFL Draft 2025

På The Dan Patrick Show sa Colorados huvudtränare, “De kommer att komma ut (för NFL Draft) samtidigt – nästa år.” Han fortsatte, “De försöker inte lämna pappa i år förresten,” och klargjorde det faktum att båda hans söner kommer att återvända till skolan under det kommande året. Medan Colorados säsong har varit i backen efter en kort lovande start, har Shedeur Sanders blomstrat. Den unge quarterbacken samlade ihop 2 882 passningsyards, 24 touchdowns och bara två interceptions. Han stoltserar med en fullbordandegrad på 70,1 procent och har lagt till tre rusande touchdowns till sin imponerande statistik.

Trots hans potential som ett möjligt första-omgångsval verkar det som om både Shedeur och hans äldre bror Shilo, som inte hade kunnat generera mycket draftintresse, kommer att vänta till 2025 för att komma in i NFL-draften. Detta beslut kan effektivt stärka Shedeurs status som en topp-fem-val och sedan tillåta Shilo att vinna lite mark innan duon presenterar sig för draftlaget.

RELATED ARTICLES

Mest populär