Saturday, December 9, 2023
HemWwe"Värdig min uppmärksamhet?": Dwayne Johnson avslöjar den ursprungliga reaktionen på att möta...

“Värdig min uppmärksamhet?”: Dwayne Johnson avslöjar den ursprungliga reaktionen på att möta Maui-fondens motreaktion

Tidigare i augusti fick det pittoreska Hawaii ett ryck när en massiv skogsbrand raserade delar av ön. En av de värsta drabbade var Maui, den näst största i delstaten, vilket ledde till reaktioner från Dwayne Johnson. När Johnson såg sin älskade ö falla offer för elden, slog sig Johnson ihop med miljardären Oprah Winfrey och duon tog till sociala medier för att be folk om donationer.

Detta slog dock inte an hos många användare av sociala medier. Människor anklagade Winfrey och Johnson om att be om pengar från vanliga människor medan deras sammanlagda nettovärde uppgick till miljarder dollar. Nu, flera månader senare, har The Great One öppnat upp sig om motreaktionen.

“Dessa är mitt folk,” öppnar Dwayne Johnson om Maui-fondens motreaktion

Folkets mästare var gäst på Och nu då? med Trevor Noah podcast nyligen. 51-åringen talade länge om Maui-fonden. Johnson sa att han försökte bearbeta motreaktionen under de första dagarna och tänkte på vad han hade gjort fel.

“Så det tog mig ett par veckor att verkligen bearbeta det och det kändes som. Det ögonblicket var ett avgörande ögonblick för mig i mitt liv av några anledningar. Nummer ett vill jag gå tillbaka till, mässingsnålarna på den. Och hela idén med att skapa denna fond, Folkets fond i Maui, var att hjälpa människor och hjälpa överlevande och Trev, Dessa är mitt folk. Det här är mitt polynesiska folk, min Hawaiian Kanaka, Ohana, Aynga, mina morföräldrar. De är alla begravda på öarna, du vet, sa Johnson till Noah.

Hollywoodstjärnan sa att det är viktigt att inte låta motreaktioner komma i vägen när man driver ett sådant arbete. Johnson erkände också att han spelade det väntande spelet under kritiken.

DJ tillade, “Och jag kände att min mage sa att det kommer att ta ett par veckor, men låt mig verkligen ta en titt på det. Jag vill inte svara på det just nu. Låt oss fokusera på uppdraget. Och uppdraget är att hjälpa de överlevande just nu som inte har någonting, och de är förkrossade.” The Rock sa att han sa att mycket kritik han kände var “politiskt buller”.

“Jag ville se till att vi bara pausar, och jag väntade bara på, ja, var är kritiken här som är värd min uppmärksamhet? Det är verkligen vettigt. Och då är det det. Det här är vad jag känner att jag fick”, tillade han. Enligt den tidigare WWE-mästaren har The People’s Fund of Maui visserligen hjälpt över 8 000 överlevande att få hjälp.

Samtidigt är Johnson inte den enda som har reagerat på kritiken. Tidigare har även Winfrey uttalat sin syn på frågan.

Oprah Winfrey slår tillbaka mot troll efter att ha fått kritik

Som nämnts ovan var Johnson inte den enda som vädjade om donationerna, den framstående talkshowvärden Oprah Winfrey hade också anslutit sig till honom. Därför fick de båda kritik på nätet. Strax efter sagan dök Winfrey upp på CBS Mornings i september för att marknadsföra sin bok, Build the Life You Want.

Hon smällde till trollen för de ogynnsamma kommentarerna. 69-åringen erkände att han kände sig skrämd av användare av sociala medier och sa, “…tråkigt att vi är i det här tillståndet i vårt land.”

Johnson, å andra sidan, har fått ett mer diplomatiskt svar på frågan, och han valde också att reagera mycket senare än sin seniora medarbetare i The People’s Fund. Så, vad tycker du om Johnsons svar? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär