Wednesday, February 28, 2024
HemDenny Hamlin"Var var NASCAR?" - Veteraninsider förbryllad av att sakna berättelser när F1:s...

“Var var NASCAR?” – Veteraninsider förbryllad av att sakna berättelser när F1:s Vegas Stint stjäl Silly-Season Spotlight

Om man tar det populära talesättet “Timing slår fart” till hjärtat, världens största motorsportsextravaganza, verkar Formel 1 ha perfekt tajmat NASCARs lågsäsong för att presentera deras första nattlopp någonsin i Vegas strip. Hypen som byggdes upp av Stock Car Racing-jätten under loppet av en hel säsong var till synes avvecklad på några veckor när den öppna hjulsbonanzan tog över Sin City med racingfans som strömmade ner för att fånga händelserna.

Trots den skenande kritiken av fans evenemanget fick, var F1:s nattlopp en stor succé, ungefär som NASCARs gaturace i Chicago. Lågsäsongen innebar dock en liten nedgång i grafen, vilket tog bort farten från NASCARs 2024 hype-tåg.

JGR-veteranen Denny Hamlin talade i sin populära Action Detrimental-podcast och avslöjade bristen på storylines fram till säsongen 2024, tillsammans med framstående racingjournalister

Jordanien

NASCAR-aktionen var i stort sett obefintlig under de senaste månaderna efter den episka avslutningen av säsongen 2023 med Ryan Blaney som tog tillbaka cupen till Team Penkse-lägret i Phoenix Raceway. Förutom det roliga och dramatiken på dirt-banor med Chili Bowl och andra Late-Model-serier, fick fansen mycket fritid på grund av NASCAR:s svaga lågsäsong.

Även om de fåniga säsongsuppdateringarna gav dem lite andrum, var det ingenting jämfört med spänningen och spänningen ett lopp ger samhället. När han pratade om samma sak i den senaste AD-podcasten, gav den populära journalisten Jeff Gluck en kortfattad som kallade den “den tystaste lågsäsongen”. Han sa, “Jag bara känner att…jag fortsatte att vänta på att berättelser eller saker skulle dyka upp eller surra eller något och det bara, jag blev så förvånad över hur det liksom bara ramlade av, var var NASCAR? Jag vet inte om det var F1 Vegas som kom så snabbt efter NASCAR och då pratade folk om F1 Vegas och sedan glömde folk att ta upp NASCAR igen eller något.

Han fortsatte med att ta det vidare och gav fler paralleller om varför säsongen var tråkig och hur samhället kunde förutse de fåniga säsongsrörelserna med hög insats. “Jag känner att, och det kanske är att silly season bara var så avgjort i år att inget av det blödde över till lågsäsongen. Det var inte många frågor som “Åh, vi väntar på det här.” Du var som att vänta på Noah Greg, någon visste att det skulle hända. Jag vet inte, det var precis som en riktigt konstig.”

Den andra deltagaren i diskussionen, Jordan Bianchi, avslöjade också sin åsikt och ärendet och gav också insikter om vad som kan bli en viktig diskussionspunkt i framtiden.

Jordan Bianchi avslöjar “nästa stora sak” i NASCAR

Tillsammans med Hamlin, hans medvärd, Jared Allen och Gluck var The Athletics reporter och framstående NASCAR-entusiast, Jordan Bianchi. Efter att Hamlin frågade gästerna om deras syn på NASCARs dumma säsong och hur säsongen 2024 kommer efter finalen 2023, gav Bianchi sin uppfattning och höll delvis med Gluck. Men han avslöjade också den största nyhetsmakaren och “nästa stora sak” i NASCAR.

“Jag håller med om det till viss del, även om de flesta av de stora fjolliga säsongsdragen alltid bestäms i god tid innan säsongen är slut. Som, vi vet redan av Phoenix vilka som är de stora namnen eller vilka som kommer att vara där jag har en riktigt bra idé, sa reportern. Han informerade sedan om avtalet om 7,7 miljarder medierättigheter innan han citerade chartersystemet som det största som organisationen har själv.

“Vi hade tv-avtalet, som tillkännagavs, vilket var en stor sak. Men låt oss vara ärliga, chartergrejen är nästa stora grej i den här sporten och det är det som känns som att det bubblar lite. Det finns inget att prata om just nu, åtminstone offentligt. Ingen vill prata om det offentligt. Men jag ska berätta vad, under nästa månad eller kanske”, sa Bianchi innan han avslutade sin uppfattning.

LÄS MER: Ogift mamma till Denny Hamlins två barn delar ett budskap om att vara en “hustru”

Tror du att F1 utnyttjade en bra möjlighet? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Inlägget “Var var NASCAR?”- Veteraninsider förbryllad av att sakna historielinjer när F1:s Vegas Stint stjäl Silly-Season Spotlight dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär