Thursday, November 30, 2023
HemUfcVar tränar Tom Aspinall och vilka är UFC Heavyweights tränare och lagkamrater

Var tränar Tom Aspinall och vilka är UFC Heavyweights tränare och lagkamrater

Den berömda UFC-tungviktaren Tom Aspinall har visat upp sina välarbetade fightingfärdigheter flera gånger. Många fans kanske håller med om att den brittiska infödda förpackar enorma slående färdigheter i kombination med ett markspel på hög nivå. Hur han avslutade sin UFC Fight Night 204-rival, Alexander Volkov står som ett exempel på hans överlägsna markspel. Men Aspinall förvandlades till en all-out anfallare för att besegra Marcin Tybura i sin sista kamp på UFC Fight Night 224.

När man tittar på brittens fantastiska skicklighet är det ganska uppenbart att han tränar ganska effektivt och har ett passande skickligt team som hjälper honom. Men han är inte associerad med någon av de kända USA-baserade träningsanläggningarna, som American Top Team eller American Kickboxing Academy. Detta kan vara anledningen till att många fans är helt omedvetna om var och med vem Aspinall tränar. Så medan den brittiska infödingen jobbar hårt inför sin kommande UFC 295-match mot Sergei Pavlovich, låt oss lära oss lite mer om hans träningslag och anläggningen där han tränar.

Tom Aspinall lämnade inte sitt fosterland för träning ens efter sitt UFC-inträde

Fighters går i allmänhet inte med i kända träningsanläggningar som ATT eller AKA redan från början av sin karriär. Men för det mesta blir deras rivalers klass bättre när de fortsätter att klättra på framgångsstegen i sina karriärer. Därför känner fighters ofta behov av bättre träningsfaciliteter och lag i sådana situationer. Det är då de flesta av dem tenderar att ansluta sig till välrenommerade träningsanläggningar.

Men det finns flera fighters, som den kända UFC-ikonen Conor McGregor, som har tränat mestadels från en enda anläggning under hela sin karriär. McGregor började träna under John Kavanagh på Dublins Straight Blast Gym i ganska ung ålder. Nästan alla UFC-fans vet att han fortfarande är ganska mycket i samarbete med Kavanagh och SBG hittills. Aspinall är ganska lik UFC-stjärnan från sitt grannland i detta avseende.

‘ChronicleLive’ rapporterar att 30-åringen vanligtvis tränar från ‘Team Kaobon’ som är en träningsanläggning för kampsport i Liverpool, England. Det avslöjar också att Colin Heron är namnet på Aspinalls huvudtränare. Det är samma anläggning som den tidigare UFC-stjärnan Darren Till brukade träna.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Tom Aspinall (@tomaspinallofficial)

Men, liksom flera andra fighters, har Aspinall också tränat i olika anläggningar för sina specifika träningsläger innan sina kamper.

Vilka andra träningsanläggningar har Tom Aspinall tränat på?

Aspinall hade en kort period av träning på den berömda Warrington-baserade anläggningen, “Cross-Fit Gym” för några månader sedan. Huvudtränaren för anläggningen, Phil Shedden, avslöjade att han och Aspinalls pappa hade gemensamma vänner, vilket ledde till att Aspinall tränade i sin anläggning i augusti i år.

En rapport i juli avslöjade också att han hade tränat i en Seaham-baserad träningsanläggning som heter “Team Fish Tank” innan hans kamp mot Marcin Tybura. För närvarande lägger han mycket kraft på att träna eftersom hans kommande fight bara är en vecka bort. Men många fans och MMA-experter kanske säger att han behöver lägga mer kraft på de grappling-relaterade delarna av sin träning.

Aspinalls fantastiska markspel kan vara den stora fördelen som han har över sin rival, Pavlovich. Ryssens förlust mot den välrenommerade UFC-tungviktaren, Alistair Overeem, visade upp hans oförmåga på marken. Aspinall kommer att ha en stor chans att vinna om han väljer att gå på samma spår också. Tror du att han kommer att kunna ta över sin skräckinjagande anfallsrival, Pavlovich, på UFC 295 den 11 november?

RELATED ARTICLES

Mest populär