Friday, December 8, 2023
HemUfcVar spelar Joe Rogan in sin podcast? Allt om 200 miljoner...

Var spelar Joe Rogan in sin podcast? Allt om 200 miljoner dollar värda Spotify Exclusive JRE

Covid-19 globala pandemin såg många förändringar i världen, och det involverade komikern och UFC-kommentatorn, Joe Rogan. Podcast-värden Joe Rogan Experience flyttade från den liberala metropolen Los Angeles till Austin, Texas. Ansett som representanten för alla människor, anslöt sig UFC-kommentatorn till ett rapporterat 86 000 kalifornier som flyttade från eleganta, exklusiva städer i Kalifornien till Lone Star State under pandemin.

Deras skäl var dock väldigt olika. Medan de flesta andra amerikaner som flyttade till inlandet gjorde det eftersom distansarbete gav dem möjlighet att flytta till städer med mycket lägre hyror än i Los Angeles eller New York City, hade Rogan en helt annan anledning. Låt oss först diskutera var Rogans nya podcaststudio är och vad som tvingade New Jersey-infödingen att helt se över den.

Var spelar Joe Rogan in sina poddar?

Joe Rogan spelar in sin JRE-podcast i en personlig studio i sin herrgård på 14,4 miljoner dollar i Austin, Texas. Med podcasten som Rogans främsta inkomstkälla har han byggt en toppmodern studio som har varit värd för några av de största namnen från en mängd olika områden. Rogan är för närvarande under kontrakt med streamingplattformen Spotify för ett treårskontrakt på 200 miljoner dollar 2020 som löper ut 2023.

Den ursprungliga studion i Austin stod klar 2020 och hade ett futuristiskt, rött rymdskeppsmotiv i en cylindrisk design med dedikerade väggpaneler i trä. “Jag blandade ihop det. Lite av det gamla, lite nytt. Lite främmande skit, sa Rogan till Tom Segura. Medan fansen var entusiastiska över förhandsbilderna som Rogan delade, tyckte de att den röda belysningen var väldigt distraherande när avsnitten i den nya studion började sändas.

Komikern tog upp fankritiken och påpekade att studion sattes ihop på under en månad. “Folk, slappna av, vi var tvungna att slå ihop det här på en månad. Om du tycker att det suger, är det okej. Jag gillar det. Det är definitivt konstigt, det är bara en stor chock. Vissa människor är dåliga på förändring”, sa han i avsnitt 1540 av JRE.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Tom Segura (@seguratom)

Rogan förnyade studiodesignen strax efter. Den nya designen har shiplap-väggar i trä och har en stor, framträdande neon Joe Rogan Experience-skylt med ett UFO på toppen. Men varför spenderade Rogan alla dessa pengar och tid för att överge sin ikoniska studio i Kalifornien som hade fansens godkännande?

Varför flyttade Joe Rogan till Austin, Texas?

I ett samtal med Joe De Sena 2020 berättade Rogan om varför han tog beslutet att säga adjö till LA och flytta till Texas. Den psykedeliska entusiasten sa att han “bara vill åka någonstans med lite mer frihet. Jag drar härifrån. Jag vill åka någonstans mitt i landet, någonstans är det lättare att resa till båda ställena och någonstans där man har lite mer frihet.”

En sträng kritiker av vad han ansåg var Kaliforniens restriktiva maskmandat och lockdown-policyer, flyttade Rogan till Texas under pandemin 2020. Den tidigare Fear Factor-värden berättade också för Schulz att han inte lämnade Kalifornien för att undvika att betala dess rejäla skatter för ett mer Texas som inte tar ut någon personlig inkomstskatt. Rogan var också trött på överbefolkningen och trängseln i staden och var orolig för ökningen av hemlöshet där.

“Jag tror att där vi bor här i Los Angeles är överfulla och jag tror att det för det mesta inte är ett problem. Men jag tror att det avslöjar det faktum att det är ett verkligt problem när man tittar på antalet människor som drabbas av covid på grund av detta överbefolkningsproblem. När man tittar på trafiken, när man ser på den ekonomiska förtvivlan, när man ser på hemlöshetsproblemet som har accelererat radikalt under de senaste sex, sju, tio åren, så tror jag att det finns för många människor här”, sa han.

Och så tog tiden för den ikoniska studion som de flesta fans förknippar med den största podcasten i den engelsktalande världen ett slut när Rogan flyttade till “The Lone Star” State för gott. Och han vill inte återvända! Men var låg hans gamla studio?

Var spelades de första JRE-avsnitten in?

När han startade sin podcast spelades JRE-avsnitten in i Rogans hem i Kalifornien. Han flyttade snart podcasten till studion som de flesta fans känner till i Woodland Hills. För de flesta avsnitten brukade Rogan bo i ett pittoreskt hem i det gated community av Bell Canyon i södra Kalifornien. Rogans hem var en aktiv medlem av komediscenen i Los Angeles och låg en timmes bilresa från staden.

Och UFC-kommentatorn, som hade startat och till stor del banat väg för podcasting från sitt hem 2009, en tradition som han har fortsatt i Texas genom att bygga en hemmastudio. Några avsnitt spelades in på Ice House Comedy Club även känd som Deathsquad Studios i Pasadena, Kalifornien.

Vad tycker du om Rogans nya studio? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär