Monday, December 4, 2023
HemBasketball"Var min bästa vän": Scottie Pippen, som förlorade en 33-årig son, berättar...

“Var min bästa vän”: Scottie Pippen, som förlorade en 33-årig son, berättar smärtsamt om prövningen i sin bok

Scottie Pippens förstfödde son, Antron Pippen, gick bort vid en ålder av 33 år 2021. Att behöva dela med sig av de sorgliga nyheterna om familjen var tufft, “Jag är ledsen över att berätta att jag igår sa hejdå till min förstfödde son Antron.” Pippen meddelat. Från att spela basket tillsammans till att utbyta kunskap och erfarenheter, de två delade ett starkt band. Antron föddes 1987 till Pippen och hans första fru Karen McCollum.

Förutom South Georgia Technical College spelade hans son också basket vid Texas A&M International University. Dessutom spelade han i World Basketball Association för att utveckla sina färdigheter.

Flera “komplikationer relaterade till astma” var dödsorsaken, som avslöjats av Pippen. Bulls-stjärnan publicerade också sin memoarbok “Unguarded” samma år. I sin bok skrev han ner inte bara sina upplevelser av att se dokumentärserien “The Last Dance”, utan också sin livsresa.

Jag är ledsen över att dela att jag igår sa hejdå till min förstfödde son Antron. Vi två delade en kärlek till basket och vi hade otaliga samtal om spelet. (1/3) pic.twitter.com/Zt3wo8wpcg

— Scottie Pippen (@ScottiePippen) 19 april 2021

DYK DYPARE

Bulls-stjärnan har täckt en mängd olika ämnen, inklusive hans uppväxt, hans förprofessionella speldagar, NBA-historier och berättelser från hans familj i sin bok. Pippen berättar också smärtsamt om förlusten av sin 33-årige son.

Scottie Pippen skriver en ärlig memoarbok

Till följd av händelsen tog Pippen månader att återhämta sig. I boken berättade han om hur basket alltid har varit hans första prioritet. I sina kommentarer uttryckte han den stolthet han har över sina barn. “Han gick bort för några månader sedan av komplikationer relaterade till astma. Han var bara trettiotre.” Pippen skrev vidare: “Mot han visade när han hanterade sina hälsoproblem påminde mig mycket om min bror Ronnie. Han såg aldrig sig själv som ett offer.”

“Antron var en av mina bästa vänner.” För Pippen var det svårt, och det tog tid att läka. Bulls-legenden nämnde också hur skrivandet av boken var renande och höll honom sysselsatt.

Pippen är stolt far till tre döttrar, Taylor och Sierra, Sophia, och tre söner, Scotty Jr., Preston och Justin. Scotty Maurice Pippen Jr.s karriär blomstrar just nu, och han har för närvarande skrivit på ett tvåvägskontrakt med South Bay Lakers. Bortsett från det har hans andra barn också tagit stora framsteg i sina karriärer.

Låt oss veta vad du tycker i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär