Tuesday, February 27, 2024
HemUfcVar kommer Alexandre Pantoja ifrån? Etnicitet, nationalitet, religion och allt du...

Var kommer Alexandre Pantoja ifrån? Etnicitet, nationalitet, religion och allt du behöver veta om UFC-stjärnan

UFC 296 håller på att bli en spännande pay-per-view med två titelkamper på kortet. Flygviktsmästare Alexandre Pantoja kommer att försvara sin titel mot Brandon Royval i co-main event. När vi är ett tum närmare årets sista PPV, låt oss ta en djupdykning i nationaliteten, religionen och andra olika detaljer i “The Cannibal”.

Amerikas favoritvideo idag

Det har gått mer än sex år sedan Alexander Pantojas debut i UFC. Han har samlat på sig ett rekord på 10 vinster och 3 förluster hittills i världens största MMA-kampanj. Pantoja blev mästare i flugvikt efter att ha besegrat Brandon Moreno på UFC 290. Även om hans professionella karriär är väldokumenterad, är det inte många som är medvetna om ursprunget till “Kannibalen”. Låt oss ta en titt på den fronten.

Alexandre Pantoja – nationalitet och etnicitet

Alexandre Pantoja Passidomo, känd under sitt namn “Kannibalen”, föddes den 16 april 1990 i den brasilianska kuststaden Rio de Janeiro. Staden är känd för sina stränder, Kristusstatyn och frekventa besök från turister. Pantoja är enbart medborgare i Brasilien. Han växte upp av sin mamma och har två syskon. Det finns dock inga uppgifter om detaljerna om hans syskon, som vissa tror är bröder.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Alexandre Pantoja (@pantoja_oficial)

UFC:s flygviktsmästare tillhör också Latino-gemenskapen och har alltid representerat sin etniska bakgrund med stolthet. Dessutom gick Pantoja en gång med i den brasilianska militären, där han var soldat. Men senare bytte han karriär och bestämde sig för att bli en mixed kampsportare och representera Brasilien på den högsta nivån i världen. Låt oss nu ta en titt på ‘Kannibalens detaljer om den tro han utövar och detaljer om hans familj.

UFC-mästaren i flugvikt är en troende kristen och är gift

Alexandre Pantoja utövar kristendomens religion. Det är samma sak som hans partner, Gabryella Pantoja, med vilken han är gift. Det finns ingen mer information tillgänglig om hans religion förutom det faktum att han och hans fru utövar samma tro. När det kommer till hans familj är hans fru Gabryella en hemmamamma. Hon sköter mest sitt ansvar hemma. Men Gabryella har ofta setts komma för att bevittna sin mans slagsmål också.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Alexandre Pantoja (@pantoja_oficial)

Alexandre Pantoja och hans fru har varit tillsammans sedan 2008 och sedan dess har de varit oskiljaktiga. Paret har också två barn – Caua Pantoja (född 2011) och Nicolas Pantoja (född 2014). Annat än det finns det inte mycket information tillgänglig om hans “Kannibalens två söner”.

Kampen mot Brandon Royval blir Alexandre Pantojas första titelförsvar i UFC. Han är för närvarande på en 4-kamp vinstsvit jämfört med sin motståndares 3-kamp vinstsvit. Det återstår att se om flugviktstiteln kommer att byta ägare eller om det brasilianska ess kommer att behålla sin titel den 16 december.

Vad är dina förutsägelser för UFC 296? Lämna dina kommentarer nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär