Wednesday, February 21, 2024
HemBasketballVar JuJu Watkins en stjärna före USC-trojaner? Vet allt om NCAA...

Var JuJu Watkins en stjärna före USC-trojaner? Vet allt om NCAA Freshman’s High School Days

JuJu Watkins fantastiska prestationer gör den pågående NCAA-säsongen 2023-24 till ett riktigt spektakel. Med sina slående färdigheter och anda har hon lett USC Trojans till raka vinster. Den femstjärniga rekryten har verkligen levt upp till hypen och hon är inte ute efter att sluta än. Men det ser ut som att stjärnan föddes långt innan hon regerade över collegebasketkretsen.

Amerikas favoritvideo idag

Redan från gymnasietiden har JuJu Watkins imponerat på basketvärlden med sin bana. Och nu när NBA-legendarerna dreglar över nybörjarens bedrifter, undrar många över hennes basketkunskaper innan de går med i trojanerna.

Skapandet av ett fenomen

Till skillnad från många idrottare är historien om JuJu Watkins väldigt annorlunda. Efter att ha fötts in i en familj av idrottare pressades hon mot tennis för att följa sina systrars fotspår. Men Watkins övertygade sina föräldrar att satsa på basket. Båda hennes föräldrar är före detta basketspelare, så de spelade en stor roll i att hjälpa Watkins att nå det stadium där hon är just nu.

Watkins började spela sporten på ett gym uppkallat efter sin farfar, som grundade Watts Labour Community Action Committee. Under dagarna innan gymnasiet tränade Watkins under Los Angeles Lakers assisterande tränare Phil Handy. När hon växte upp, för att ta spelet till nästa nivå, gick Watkins till Windward School i Los Angeles, och det markerade starten på en legend i vardande.

Under sina gymnasiedagar ledde hon sitt lag till titelspelet i CIF Southern Section Open Division och den regionala finalen som nybörjare, samtidigt som hon fick 21 poäng och 9 returer i snitt per match. Basketgemenskapen insåg snabbt hennes talanger när Watkins utsågs till Årets SportsKid av Sports Illustrated. När hon flyttade till sitt andra år började hon få i genomsnitt 27 poäng och 12 returer per match. För att lyfta sitt spel bestämde hon sig för att gå över till Sierra Canyon School, där hon spelade tillsammans med sonen till NBA-legenden, Bronny James, som var en framstående i pojkarnas basketlag.

Med sin imponerande poängförmåga utsågs Watkins till årets Gatorade-spelare och Ms. Basketball. När hon nådde sitt sista år fick hon i snitt 27,3 poäng, 13,8 returer och 3,6 assists per match när hon ledde sitt lag till titeln CIF Southern Section Open Division.

The Pillars of JuJu Watkins’ Success: Meet the Parents of USC Trojans Star

Genom att imponera på världen med en felfri karriär, ansågs hon vara en femstjärnig rekryt och nummer ett i 2023 års klass. Särskilt tillkännagav hon sitt engagemang för USC, där hon skickar chockvågor som nybörjare under den pågående NCAA-säsongen 2023-24.

Hur har hon presterat hittills?

I sin collegekarriärs debutmatch tappade JuJu Watkins 32 poäng mot Ohio State Buckeyes, vilket satte tonen för hennes kommande matcher. Och utan att misslyckas med fansens förväntningar har Watkins för närvarande i genomsnitt 27,3 poäng, 7 returer och 3,6 assist per match.

Med hjälp av hennes fantastiska prestation har trojanerna spelat åtta matcher hittills och vunnit alla med en genomsnittlig poängskillnad på 23,8 poäng. När de såg konstverket av Watkins, har många fans redan slutfört henne för utmärkelserna av NCAA Freshman of the Year.

Men hennes sanna potential är ännu inte utnyttjad av trojanerna. Och när det väl händer skulle det inte finnas något att stoppa henne och hon skulle bli erkänd som en av de bästa spelarna i collegebasketens historia.

RELATED ARTICLES

Mest populär