Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"Var inte rädd för att be om hjälp": år efter långdragen kamp...

“Var inte rädd för att be om hjälp”: år efter långdragen kamp med missbruk, Mia St. John Pens motiverande meddelande för fans

I en värld där kändisar ofta maskerar sina kamper, Mia St John väljer rå ärlighet. Känd för sin formidabla närvaro, både i och utanför ringen, är hon inte främmande för livets knockouts. Ändå är det inte hennes segrar i ringen som ekar högst. Mia, en figur utskuren från strider bortom repen, vände huvudena med en annan sorts kamp.

Amerikas favoritvideo idag

Föreställ dig en mästare, inte bara av sport, utan för livets mörkare arenor. Hennes senaste avslöjande, långt ifrån glitter av kändisnyheter, berör en nerv som sällan exponeras. Vad skrev hon?

Mia förespråkar professionellt stöd vid tillfrisknande

Mia St John, en gång främst känd för sin skicklighet i boxningsringen, har modigt öppnat upp om en mer personlig och utmanande kamp – hennes kamp mot missbruk. Hennes kamp, ​​gömd från rampljuset, berättar en historia om motståndskraft och beslutsamhet. Hon tog till Twitter och delade med sig av sin erfarenhet på ett sätt som resonerar med många. “Alkohol förstörde min #mentala hälsa. Det orsakade depression, ångest och panikattacker. Med nykterhet och en fantastisk psykiater tog jag mig tillbakaVar inte rädd för att be om hjälp från en professionell om du behöver det. Du kan behöva mer än bara avhållsamhet”, twittrade hon.

Denna uppriktiga bekännelse markerar en betydande förändring i hur offentliga personer hanterar personliga kamper. Dessutom belyser den den ofta förbisedda skärningspunkten mellan missbruk och mental hälsa. Mias transparens bryter inte bara barriärer utan banar också väg för öppna samtal om dessa kritiska frågor.

Det är inte första gången hon pratar om psykisk hälsa. För inte så länge sedan öppnade hon sig om sina egna upplevelser.

Mia St. John reflekterar över sin dotters resa med mental hälsa

Hur kan vi som samhälle arbeta för att skapa en mer stödjande och effektiv mentalvård? Mias berättelse är inte bara en berättelse om personlig triumf, utan en katalysator för bredare diskussioner och åtgärder för att främja mental hälsa.

RELATED ARTICLES

Mest populär