Sunday, December 3, 2023
HemBoxing"Var inte en hycklare": Canelo Alvarez skjuter tillbaka mot Lionel Messis "B***d"...

“Var inte en hycklare”: Canelo Alvarez skjuter tillbaka mot Lionel Messis “B***d” vän

Fotbollsfrenesi har bönstjälkens egenskaper som växer ur arenorna vid ett udda tillfälle. Tidigare var det hundra timmar långa kriget mellan El Salvador och Honduras en allvarlig påminnelse om det vackra spelets svepande grepp. Canelo Alvarez senaste utbrott över Argentinas firande efter en demolerande seger över hans land de él Mexico lockar en tillbakablick på idrottens kraft för att pressa ut de mest elementära känslorna.

Grupp C av FIFA:s senaste upplaga i Qatar har Argentina, Saudiarabien, Mexiko och Polen. För tvåfaldiga mästaren Argentina skickade ett överraskande nederlag i händerna på ett lag som rankades femtioförsta av FIFAs rekord den 22 november chockvågor ända upp till Buenos Aires. Nästa match var en do-or-be-domed mardröm för ett land där varje fotbollsspelare är inget mindre än en halvgud.

På plats trettonde i FIFA är mexikanerna stolta som det enda laget förutom Brasilien som har tagit sig till åttondelsfinal i varje världscup sedan 1994 års världsmästerskap i USA.

Det vilda firandet inne i det argentinska omklädningsrummet antände en eld som nu blåste ur proportion. Den mexikanske världsmästaren Canelo Alvarez tog ett stort undantag, särskilt eftersom Lionel Messi påstås ha respekterat den mexikanska nationella flaggan eller tröjan. Han kom starkt fram och sa: “Såg Messi städa golvet med vår tröja och flagga? Han borde be gud att jag inte hittar honom.”

Den mexikanske boxaren Canelo Alvarez hade några starka ord för Lionel Messi efter att ha sett en video av hans firande 😳 pic.twitter.com/bVEeJlRm7L

— ESPN FC (@ESPNFC) 28 november 2022

Tidigare fotbollsspelare har nu kommit ut för att stödja Messi. Efter att avsluta Canelos reaktion som liknar att göra en mullvad ur berget, twittrade den tidigare argentinske anfallaren Sergio Aguero, “Mr. Canelo, leta inte efter ursäkter eller problem, du vet säkert inte om fotboll och vad som händer i ett omklädningsrum.”

“Tröjorna är alltid på golvet efter att matcherna är över på grund av svett och sedan om du ser bra, gör han rörelsen för att ta bort priset och träffar det av misstag.”

Mr Canelo, leta inte efter ursäkter eller problem, du vet säkert inte om fotboll och vad som händer i ett omklädningsrum. Tröjorna ligger alltid på golvet efter att matcherna är över på grund av svett och om du ser bra gör han rörelsen för att ta bort bytet och träffar den av misstag. https://t.co/zfftTXH3JB

— Sergio Kun Aguero (@Aguero) Sergio Kun Aguero 28 november 2022

Messis tidigare lagkamrat i Barcelona, ​​Cesc Fabregas, tillade: “Du känner varken personen eller förstår hur ett omklädningsrum fungerar eller vad som händer efter en match.”

”ALLA t-shirts, även de vi själva bär, går på golvet och tvättas efteråt. Och mer när du firar en viktig seger.”

Du varken känner personen, och du förstår inte heller hur ett omklädningsrum fungerar eller vad som händer efter en match. ALLA t-shirts, även de vi själva bär, går på golvet och tvättas efteråt. Och mer när du firar en viktig seger. https://t.co/dWwFKXdIUS

— Cesc Fàbregas Soler (@cesc4official) 28 november 2022

Nu är det ett dåligt omdöme att förvänta sig en walk-over från världens bästa motslagare. Klassisk riposte a la Canelo Alvarez – “Du jäkla också … du skrev till mig oh oh canelo och nu s***** g var inte en hycklare b*****d. “

Din jävel också… du skrev till mig oh oh canelo och nu suger var inte en hycklar jävel. https://t.co/VzLCG43asc

— Canelo Alvarez (@Canelo) 28 november 2022

Därmed har spänningarna ökat.

När Memo möter blåvitt angrepp

Matchen på förväntade linjer var tuff och krävde domarens frekventa ingripanden. Men det tråkiga dödläget blev ljust för Albiceleste i den sextiofjärde minuten. Lionel Messi körde in bollen från Di Maria till det yttersta hörnet av målet. Trots hans tappra försök att nå den kunde Ochoa inte stoppa den inkommande bollen. I den åttiosjätte minuten utnyttjade den centrala mittfältaren Enzo Fernandez det sårbara hörnet av målstolpen igen och beseglade Mexikos öde.

Stirrande en tom vägg kommer El Tri att behöva besegra saudiaraberna. Gröna falkarna delade å sin sida de förstnämndes öde när de förlorade den andra matchen mot Polen.

Under tiden försöker flera personligheter i Mexiko diffundera upp kokningen.

Vi behöver alla få grunderna rätt; sport handlar om att ha kul och njutning. När den korsar den sunda nationalismens heliga linjer banar den vägen för skullduggery one-upmanship.

Se upp för mer: Uppställningen av möjliga fighters för att gå mot Canelo

RELATED ARTICLES

Mest populär