Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"Var inte en del av manuset": Boxningsarrangören lämnades överraskad av missfits Senaste...

“Var inte en del av manuset”: Boxningsarrangören lämnades överraskad av missfits Senaste evenemanget, lovar KSI:s företag för fantastisk prestation

I en värld där manus ofta dikterar resultat, Missfits boxning 12 vek ur kurs. Föreställ dig en huvudhändelse som slutar på ett sätt som ingen förutspått. Detta är precis vad som hände i Leeds. Boxningspromotor Kalle Sauerland lämnades rullande. Hans reflektioner efter händelsen? En blandning av överraskning och beundran.

Händelsen, rubricerad av ett chocknederlag av Ed Matthews, var oförutsägbarheten personifierad. Förutsåg Sauerland Luis Pinedas fantastiska knockout? Vad betyder detta för Matthews, en framstående talang? Misfits Boxing 12 var inte bara ännu en kampkväll; det var en narrativ buster. Med KSI:s sällskapet vid rodret bevittnade boxningsvärlden ett spektakel som trotsade förväntningarna.

Luke Littler gick med i KSI och andra på Misfits

I efterdyningarna av Missfits boxning 12, Kalle Sauerland, en av delägarna till Misfits Boxing tillsammans med KSI, bjöd på insiktsfulla kommentarer och reflekterade över nattens oförutsägbarhet. “Jag vet inte, du vet vart du ska”, funderade han och brottades med de oväntade resultaten.

Sauerland lyfte fram Ed Matthews talang, vilket antydde ett behov av en strategisk omvärdering. “Det var inte precis en del av manuset ikväll”, erkände han och syftade på Matthews fantastiska nederlag mot Luis Pineda. Detta resultat, en andra omgång ÄR och att bli utkastad ur ringen var oförutsett.

Sauerland flyttade sedan fokus till Pinedas framtid och funderade: “Men vart tar Pineda vägen, det är frågan.” Denna seger, oskriven som den var, öppnar nya vägar för Pineda i boxningsvärlden. Under tiden sträckte sig Misfits Boxing 12:s effekt utanför ringen. Sauerland avslöjade, “Vi är trend nummer ett i Storbritannien för tillfället. Inte inom sport, bara ikväll i Storbritannien, över alla nyheter.” Denna imponerande bedrift underströk evenemangets utbredda dragningskraft.

Dessutom berättade Sauerland närvaron av anmärkningsvärda figurer som Luke Littler, den 16-åriga PDC-världsmästaren för ungdomar, som betonar evenemangets magnetiska dragning. “Det är Luke Little, mannen i det aktuella landet som landar tillbaka från Bahrain. Det första han gör är att komma upp till Leeds och se Misfits”, delade han och illustrerar evenemangets lockelse. Detta kapslade in essensen av Misfits Boxing – en blandning av sport och spektakel, som lockar olika publik och omformar uppfattningarna om boxningsevenemang.

KSI och Misfits hjälpte återuppliva Fes Batistas boxningsdrömmar

Fes Batistavärldens första “Influencer Boxer”, krediter KSI:s låt’Inte Över än‘ för att ha återuppstått sina boxningsambitioner. Inför en karriärnedgång fann Batista tröst i låtens stärkande texter. “KSI släppte en låt som heter ‘Not Over Yet!’ Det gav mig bränsle och hopp”, delade Batista på sociala medier och uttryckte sin tacksamhet inför det stora evenemanget. Denna inspiration fördes ytterligare när KSI lanserade Misfits Boxing.

Jag jobbar för den här killen! När min boxningskarriär rasade var jag deprimerad. KSI släppte en låt som heter NOT OVER YET! Det gav mig bränsle och hopp … han öppnade sedan ett företag som heter @MisfitsBoxing och nu samarbetar jag med honom! DRÖMMAR KAN BLI SANNA! @MF_DAZNXSeries pic.twitter.com/qAfILFxj9P

— Fes Batista (@fesbatista) 19 januari 2024

Batista pratade med Mirror Fighting och kom ihåg: “Jag hade folk i mitt öra som sa: ‘Du spenderar alla dessa pengar men ingenting händer för dig’. KSI släppte sedan sin låt “Not Over Yet” och jag älskar den låten eftersom den har väldigt bra texter.” Batistas comeback, efter många svårigheter, är ett bevis på motståndskraft, inspirerad av en låt som talar till att övervinna

Misfits Boxing 12, med KSI:s innovativa vision i spetsen och stöd från promotorer som Kalle Sauerland, har visat sig vara mer än bara ett sportevenemang. Det är en plattform där drömmar väcks på nytt och det oväntade blir verklighet. Vilka oväntade berättelser kommer nästa Misfits Boxing-evenemang att utvecklas?

Inlägget “Wasn’t Part of the Script”: Boxing Promoter Left Surprised of Misfits Senaste händelsen, Lauds KSI:s Company for Stunning Performance dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär