Saturday, December 9, 2023
HemeSports"Var i hela friden är det här?" - Episka spel skickar fansen...

“Var i hela friden är det här?” – Episka spel skickar fansen i frenesi igen med den senaste Fortnite Fracture Event Teaser

Fortnite är mycket nära att avsluta kapitel 3 med sitt kommande Fracture-event. Det finns en hel del historier för dem att avsluta och fans överallt har en miljon spekulationer om vad som kan hända under den händelsen.

Utvecklarna av Fortnite, Epic Games, å andra sidan, har en boll och lägger upp teasers till vänster och höger. Vissa fans tar bara dessa bokstavligt och andra börjar bara sina försök att tyda innehållet som just avslöjats för dem.

Epic Games fortsätter tipsa om något stort för Fortnite Fracture-evenemanget!

Episka spel har antytt att något stort är på väg att komma. Från deras taglines som säger “reforge the reality” till att lägga upp olika konceptkonst på Twitter, har de i princip retat återkomsten av några äldre Fortnite-karaktärer från fansfavorit och den fullständiga förändringen som kan komma till The Island under detta evenemang.

Nu senast publicerade Fortnites officiella Twitter-konto en mycket kryptisk video- av spelare som roar sig på ön, som deltar i olika aktiviteter med PARADISE skrevs.

Ordet förvandlas sedan till FRACTURE och videon visar landskapet som förändras från en levande ö till ett kosmiskt utrymme. Det här utrymmet har varit i bakgrunden av allt som episk har visat fansen på sistone.

Det finns flera teorier som snurrar runt, men en teori som nästan alla fans håller med om är att allt som Epic Games är retande tipsar om Fortnites skiftande verklighet. Vissa föreslår till och med att den nya verkligheten skulle vara Reality 153. Epic Games kommer att skicka spelare iväg till denna verklighet eller så skulle de “smida” denna verklighet.

Folk undrar också över 40-minuterslängden på denna händelse, vilket väcker en ännu större fråga. Nu återigen finns det ett antal teorier om denna också. Vissa säger att evenemanget skulle sluta snabbt men spelare skulle kunna vara med på en efter-evenemangssamling där de förmodligen skulle flyttas från verkligheten noll (den nuvarande verkligheten) till verkligheten 153.

Hur reagerade fansen på den här senaste teaservideon?

Fansen hade olika reaktioner på den nya teasern. Men det verkar som att de flesta av dem är ganska spända på vad som än kommer.

Ingenting varar någonsin för evigt.

3/12/2022 kl. 16:00 ET pic.twitter.com/nWnyYLLzxV

— Fortnite (@FortniteGame) 1 december 2022

NÅGOT ÄR BARA SÅ HÄRLIGT MED DETTA.

Allt var lugnt … från det ögonblick som kapitel 2 började. Sedan gick allt fel – nu leder det ALLT fram till fraktur.

— TheFracturedReaper (@theragingreaper) 1 december 2022

NU SNACKAR VI!!! WOOOO!!!

— Nick Eh 30 (@NickEh30) 1 december 2022

Var på JORDEN är detta? pic.twitter.com/9xqkXeqaXM

— Killa R (@KillaRemastered) 1 december 2022

Ayo, är det bara jag, eller är fortnite tryna att hänvisa till Tears for Fears?

(Jag vet att detta inte är meningsfullt, jag ville bara påpeka att den här frasen de sa var i “Alla vill styra världen”.)

— Kat.mp5 (@JohnJon76310022) 1 december 2022

Kan inte vänta 🫡🔥https://t.co/DBZkc5abVb

— KARAM (@karam_alnoaimy) 1 december 2022

Fansen har verkligen varierande reaktioner på den här senaste tweeten. Allt som återstår att göra är att vänta och se vart detta nya Fortnite-kapitel tar oss.

SE DETTA NU- De största hemligheterna i Fortnites senaste kapitel 3-uppdatering

RELATED ARTICLES

Mest populär