Friday, December 8, 2023
HemBoxing"Var Floyd Mayweather": Fans i frenesi som video av en tränare som...

“Var Floyd Mayweather”: Fans i frenesi som video av en tränare som ringer ett mobiltelefonsamtal från hans Fighter’s Corner blir viral

Ett inlägg från Och Canobbio, programledaren för Inside Boxing Live, har gått runt på sociala medier. Den visar en boxningshörna i kampen. Med sitt lag runt omkring sig tar boxaren en paus på pallen. Men höjdpunkten i det korta klippet är teammedlemmen som är upptagen med att samtala i telefon samtidigt som han låter boxaren ta en klunk ur en vattenflaska. De dramatiska filmerna fångade snart fansen och anhängarnas fantasi.

Dan Canobbio skrev: “Man ringde från hörnet.” Men Dave Coldwell, vars X-profil beskriver honom som en boxningsledare och tränare, lade upp videon före honom. Han taggade en multinationell snabbmatskedja och twittrade, “När du behöver få in den där @NandosUK leveransordern!”

Ringsignaler

En översikt över kommentarerna visar att de flesta tog inlägget på ett lättsamt sätt. Men några seriösa tog upp en fråga eller två. Huruvida privilegier som att delta i ett samtal under ett slagsmål förlängs i verkligheten.

Den här användaren tittade på videon och lade till att det var ingen annan än Floyd Mayweather Jr. i andra änden av samtalet.

Den här användaren tog det till nästa nivå. Enligt dem ska hörnmannen ha delat med bokhållarna att han lägger sina pengar på boxaren som sitter i det motsatta hörnet.

Enligt detta fan måste personen med telefonen ha lagt ett vad hos Warrington, Storbritannien-baserade bookmaker, Betfred.

Men följande fans verkar misstänksamma. Kanske har personen i fråga ändrat uppfattning om vadslagningsordningen?

Det fanns några intressanta kommentarer från det ursprungliga inlägget också.

Användaren nedan anser till exempel att den måste ha personens make eller partner. Annars, vilket samtal kan vara viktigare?

Den här användaren lade till en helt annan twist. Enligt dem ska hörnmannen ha väntat ganska länge på att nå telefontjänstleverantörens kundtjänstavdelning. Nu när han äntligen fick kontakt fanns det inget sätt att han kunde lägga på samtalet.

Utan tvekan var det ett ovanligt avsteg från seriös sportreportage. Men definitivt, de flesta av dem som tittade på den och gillade sina kommentarer tyckte om den.

En gråzon

En av dem som kommenterade frågade Dave Coldwell om eftergifter var tillåtna. Boxningschefen och tränaren svarade att det i ärlighetens namn var något han aldrig tänkt på av någon anledning. Men han tillade att det är minst troligt att boxningsregelböcker innehåller något specifikt omnämnande av bestämmelser som hindrar teammedlemmar till en boxare från att ta ett telefonsamtal i kampen.

Även om det inte finns några specifika regler som förbjuder hörn från att delta i ringtelefonsamtal, tycker du att det är en bra praxis? Vänligen dela dina åsikter med oss ​​i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär