Thursday, November 30, 2023
HemeSports".... Var faktiskt vår vaktmästare" - miljonären MrBeast avslöjade en gång hur...

“…. Var faktiskt vår vaktmästare” – miljonären MrBeast avslöjade en gång hur hans vaktmästare blev en stammis i deras videor och nu är miljonär

MrBeast är den mest framstående innehållsskaparen på YouTube med över 114 miljoner prenumeranter. Han är känd för sitt innehåll som de överdrivna giveaways och galna utmaningar. Men det som gör dessa utmaningar möjliga är att hans team arbetar med honom.

Jimmy Donaldson, även känd som MrBeast, har avslöjat att han har över 60 personer som arbetar med sina videor. Men bland dessa 60 personer finns det tre utan vilka MrBeast-videor är ofullständiga. Dessa tre namn är Christopher Tyson, Karl Jacobs och Chandler Hallow.

Bland dessa tre har Chandler blivit en absolut fan-favorit. MrBeasts publik älskar att se 24-åringen visa sin barnsliga natur och sina sken i Donaldsons videor. Men det finns några saker om Chandler som många kanske inte vet.

Chandler arbetade en gång som vaktmästare för MrBeast

Fans har sett Chandler dyka upp i MrBeast-videor sedan hans innehåll började bli viralt på internet. Många tror till och med att Chandler och Chris är vänner med den Carolina-baserade YouTuber sedan en tidig ålder. Men den chockerande sanningen är att så inte är fallet.

En av dem är Jimmys barndomsvän, men det är Chris Tyson. Då kanske du undrar över Chandler och hur han känner Jimmy Donaldson. Så sanningen är att han brukade vara Donaldsons vaktmästare, som 24-åringen anlitade för att rensa röran de lämnar efter en fotografering.

MrBeast avslöjade en gång på en Kwebbelkop-video, “Chandler var faktiskt vår vaktmästare. Vi tog honom för att bara städa och sånt. Han avslöjade också att Hallow var blyg och pratade inte ens med honom från början. Men efter att ha blivit med i en video började fansen älska honom.

Vad är Chandlers nettovärde?

Det går rykten om att han är en av de mest betalda medlemmarna i Donaldsons besättning. Vidare hävdar flera källor att han har ett nettovärde på miljoner dollar. Det kan vara möjligt, eftersom han arbetar med en man värd mer än 54 miljoner dollar. Vidare fick Chandler till och med sina egna varor och smaker på Beast Burgers and Feastables.

Utan tvekan bevisade Chandlers berättelse en sak: livet är oförutsägbart, eftersom det kan erbjuda dig möjligheter som du kanske aldrig kan föreställa dig. Vad tycker du om Chandlers berättelse? Var du medveten om detta chockerande faktum? Dela dina reaktioner i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär