Saturday, December 9, 2023
HemBodybuilding"Var en svagling på 98 pund när jag var 5": Savage Ronnie...

“Var en svagling på 98 pund när jag var 5”: Savage Ronnie Coleman gav ett passande svar till en värd som försökte avslöja sin bodybuilding-resa 2001

Ronnie Coleman är känd inom bodybuildingbranschen som en av sportens största idrottare. Han vann 8 på varandra följande Mr. Olympia-titlar under sin livstid, ett rekord som aldrig har slagits. Dessutom fick han global popularitet tidigt i sin karriär, tack vare sin nästan perfekta fysik och monstruösa muskelmassa.

I en video som idrottaren lade upp på sin YouTube-kanal sågs han prata med Jay Leno om sin resa efter att ha säkrat sin tredje mästerskapstitel i Mr. Olympia. I avsnittet 2001 av Tonight Show hade Ronnie ett passande svar redo för programledaren, när den senare försökte bråka med honom.

Ronnie Coleman berättar om sin bodybuildingresa

I intervjun frågade programledaren skämtsamt idrottaren: “Så hur började det? Var du en svagling på 98 kg?” Ronnie var snabb att säga emot med, “Jag var en svagling på 98 pund när jag var ungefär 5 år gammal!” Publiken brast ut i skratt. Han tillade, “Jag har dock kommit långt sedan dess.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ronnie Coleman (@ronniecoleman8)

Dessutom sa Coleman, “Jag började träna när jag var 12 år gammal. Jag blev lite stor och gick med i poliskåren 1990.” När han blev tillfrågad om hur många timmar bodybuildinglegendaren tränade på en dag, sa han “cirka 45 minuter om dagen … jag är vad de kallar ett genetiskt freak”

DYK DYPARE

Ronnie mötte fruktansvärda konsekvenser för sin tungviktsträningsrutin

Ronnie Coleman är fortfarande en mycket inflytelserik röst i branschen idag. Senare visade sig Coleman ha ett diskbråck. Åren gick när kroppsbyggaren tränade trots att han fick sin disk ur led. Den 58-årige Coleman har genomgått 13 ryggradsoperationer. Under sin karriär vann Ronnie Coleman 26 IFBB-mästerskap. På grund av detta är han utan tvekan en av sportens största. Men trots det var priset för hans vanliga, intensiva träningspass dyrt.

“Kungen” mötte plågsamma hälsoproblem, genomgick en ryggradsoperation, förlorade större delen av sin rörelse och återhämtar sig för närvarande. Hans uthållighet har inga gränser. Vare sig det var som en kroppsbyggare som satte alla rekord eller som en person som genomgick en livsförändrande operation men ändå framstått som stark som alltid.

RELATED ARTICLES

Mest populär