Saturday, January 28, 2023
HemNFL"Var det Sky Cam?? Eller en drönare?”: NFL-fans glada över ett...

“Var det Sky Cam?? Eller en drönare?”: NFL-fans glada över ett “vägbrytande projekt” som ger den nyanserade handlingen närmare publiken

NFL är den rikaste idrottsligan. Även efter att ha misslyckats med att överklaga på den globala scenen, tjänar ligan på miljarder i intäkter. En av de största bidragsgivarna till denna faktor är de sändningsrättigheter som säljs för spelen. Efter ett stort intresse från Amerika och en del från resten av världen går stora tv-kanaler in i kapplöpningen för att få dessa rättigheter till sig själva. Men den här processen är nu inte så enkel som den en gång var. Medan tekniken kring sändningar växer, ökar också den förväntade kvaliteten på presentationen. Stora teknikföretag ger sig in i striden för att slåss om sina platser i branschen. Det förklarar bara utmaningar för de nuvarande rollspelarna att öka sitt spel, och den här säsongen ser det ut som att de är redo för utmaningen.

Green Bay Packers tog sig an New York Giants den 9 oktober. Bortsett från Aaron Rodgers uppenbara nedgång, var fansen vördnad över något annat. Under den 4:e kvarten slog ett skott som fokuserade på jättens huddle ut, vilket gav en överblick över alla spelare som var närvarande på planen. Med högupplösta kameran och det stabila rörelsearbetet var fansen misstroende över hantverket. Vissa förväxlade det till och med för ett videospel istället för en livematch. Därför spännande tittarna för framtidsutsikterna för sändningar.

Fansen reagerar på det nya NFL-perspektivet

Den här fläkten var så förvirrad med övergången att han inte ens kunde förstå vilket verktyg som användes.

var det skykameran?? eller en drönare? hur gjordes detta skott?

— Houston Conley (@CharleeConley) 6 december 2022

Medan den här tittaren var övertygad om att detta inte var NFL, istället var det en scen från Madden-spelen.

Jag tyckte det var tokigt för en sekund 😳

— Divine (@recio0603) 5 december 2022

Om det var upp till den här personen skulle sändaren redan ha vunnit ett pris.

De håller på att vinna en Day Time Emmy för Cinematography 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Jag trodde att det här var ett tv-spel pic.twitter.com/Zq5Zh3hh8x

— D ξ UCE | PRIMO (@CoachCousin) 6 december 2022

Och för den här fläkten ser framtiden väldigt mångsidig ut, åtminstone när det kommer till tillgängliga kameravinklar.

det är 2023. vi ska kunna välja den utsikt vi vill ha

— SLANDR SZN ☠️ (@im_right_though) 6 december 2022

För den här personen vill han att detta ska vara standardvyn i spelet.

Jag vet fortfarande inte varför de inte sänder spelen i John Madden-vyn bakom QB. I klassisk vy kan du inte ens se mottagarna … bokstavligen saknar en av de viktigaste delarna av spelet varje spel.

— Jeff (@Jeff93016888) 6 december 2022

Å andra sidan var det också ganska många som hade olika känslor när de såg detta.

Ah ja, sjösjukekameran

— Joe Harper (@FeathrlesBiped) 5 december 2022

Och den här personen erkänner problemet.

det är olyckligt, men så många människor blir lätt åksjuka att vi aldrig kommer att få dessa bilder på vanligt. Ingen diss för dem, de kan uppenbarligen inte hjälpa det, men det suger för de av oss som inte förstår det eftersom det här skottet är absolut eld

— Ash (@AshenaryG) 6 december 2022

Låt inte den snygga kameran ta all din uppmärksamhet. Det har skett anmärkningsvärda förändringar i NFL:s strategi för att öka sin tittarupplevelse. Speciellt dess partnerskap med Amazon. Teknikjätten har hämtat rättigheterna till Thursday Night Football, som är en gamechanger för NFL. Förutom den exklusiva onlineströmningen av spelen.

DYK DYPARE

Dessutom har ligan också avlett sin uppmärksamhet för att få internationella tittare. Bara den här säsongen har 5 matcher varit värdar av främmande länder. Som inkluderar Storbritannien, Tyskland och Mexiko.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär