Thursday, November 30, 2023
HemBasketballVar Chris Pauls "Lyx" ett engångsunderverk? 3 Takeaways för Warriors efter...

Var Chris Pauls “Lyx” ett engångsunderverk? 3 Takeaways för Warriors efter Cavs slut 7-års väntan på seger

Cleveland Cavaliers har avslutat sin 7 år långa väntan när de besegrade Golden State Warriors med 115-104 på hemmaplan. Värdarna satte stopp för besökarnas vinnande omgång av fem matcher eftersom de vann för första gången sedan december 2016. Det fick NBA-världen att undra över lämpligheten av den senaste berömmen från Chris Paul.

Resultatet kom som en chock, eftersom Cavaliers trotsade oddsen i grundserien. Detta satte också fokus på de senaste kommentarerna från CP3 tillsammans med andra aspekter av spelet.

1) Tog “lyxen” slut för Chris Paul?

Truppen hade en hemsk skjutkväll då de bara sköt 36,2 % från fältet efter Chris kommentarer. 38-åringen hade offentligt glädjat sig över lagets skjutkraft efter en seger på övertid i den senaste matchen. “Det är en trevlig lyx att ha,” trodde han när laget marscherade vidare för att vinna trots en 1-poängs prestation från honom.

Den turen verkade ha tagit slut i den här sammandrabbningen eftersom hela truppen kämpade för att få sina ansträngningar att räknas. Paul gick 2/10 från planen på 24 minuter då han missade fyra av sina fem trepoängsförsök i matchen. Därför är det på tiden att veteranen börjar bli mer effektiv och visa upp mindre beroende av sina lagkamrater.

2) Misslyckande med att dominera färgen

Hemmalaget gjorde det mesta av situationerna i spelet genom att dominera målningen mot Warriors. Jämfört med

Med mycket fokus på kombinationsspel, ser franchisen ofta ut att kapitalisera efter att ha hittat rätt ställen att skjuta. Cleveland-organisationen vände det till sin fördel med hjälp av attributen för deras totala spellista.

3) För långsamt för att få det att räknas

Övergångarna blev en svag punkt för Dubs eftersom värdarna gjorde 26 poäng från de snabba pauserna mot dem. Warriors var för långsamma att reagera och ibland för långsamma för att flytta bollen till andra sidan planen. Det var därför en stor skillnad på 16 poäng mellan de två lagen observerades i de snabba poängen.

Andra dagar kompenserar Bay Area-stjärnorna för det med sin höga volym och mycket effektiva trepoängsscore. Men eftersom deras form inte var vid deras sida vid det här tillfället, slog flytten kraftigt tillbaka på dem.

Med bara två förluster på sju matcher har Warriors inget att få panik över. Ändå skulle de leta efter områden för att förbättra sitt spelande. Med Chris Paul som fokuserar på att få sina field goal-försök att räknas, kommer framtiden definitivt att bli spännande för laget.

RELATED ARTICLES

Mest populär