Friday, February 3, 2023
HemMartial arts"Var arg på att bli lämnad av mig själv": Jackie Chan var...

“Var arg på att bli lämnad av mig själv”: Jackie Chan var tvungen att genomgå brutal träning när föräldrar flyttade till Australien, avslöjades 2001

Kampsportslegenden Jackie Chans liv har inte varit en bädd av rosor. Skickades till China Drama Academy i tidig ålder, Chan var tvungen att träna den hårda vägen och möta smärtsamma personliga strider också. År 2001 avslöjade den populära skådespelaren äntligen sina kamper relaterade till träning i en chockerande intervju. Han uttryckte också sin reaktion och inställning till sina kamper och ansträngande träning.

Jackie Chans uttalanden är viktiga eftersom de visar den verkliga kampen bakom hans framgång. De speglar också hans tillväxt och personlighetsutveckling trots dessa kamper. Skådespelarens uttalanden skildrar också drivkraften bakom hans disciplin och hårda arbete.

Jackie Chans uppriktiga erkännanden om hans träning och kamp

Under en intervju med Free Library 2001 berättade Chan om hur han skickades till China Drama Academy av sina föräldrar på grund av allvarliga ekonomiska problem. “De första tre dagarna var roliga, sedan fick jag min första stryk”, berättade han. Chan berättade också om en fruktansvärd upplevelse när en lärare slog honom med tjockt trä och han inte kunde gråta eller skrika.

Under ett annat föredrag sa Chan att målet med att slå var att få eleverna att arbeta hårdare. Vidare beskrev skådespelaren också hur han brukade slå mer än 400 slag och sparkar utan paus. Han talade också om hur akademin hade strikta föreställningar om sjukdom och hur det inte var tillåtet.

I en annan intervju berättade kampsportslegenden om sin träningsrutin. ”Vi går upp klockan fem på morgonen. Först är en löprunda. Spring utan att studsa. Håller det lågt. Kör med två koppar vatten och om du tappar vattnet kommer lärarna att slita dig”, anmärkte Chan. Detta hjälpte Chan att utveckla disciplin. Skådespelaren beskrev också hur medan han ogillade lärarna som slog honom då, så förstod han deras träning nu. Detta visar Chans förändring av perspektiv och tillväxt som individ.

Den populära skådespelaren fortsatte också med att beskriva sina föräldrars besök på akademin som han älskade. Men besöken upphörde snart när hans föräldrar var tvungna att flytta till Australien för att arbeta. Chan reagerade till sina föräldrar och berättade: “Först var jag arg över att bli lämnad för mig själv, men jag vande mig vid det.”

Jackie Chans insikter om filmerna han regisserar och producerar

I en intervju sa Jackie Chan att för varje film var hans strävan att göra saker annorlunda. Han gav ett exempel och uttryckte hur han ändrade en handling som att vända en stol till en snabb rörelse. Han berättade också att han kände sig nöjd när filmen kommunicerade ett bra budskap. Den berömda skådespelaren pratade också om hur han lade till ett inslag av komedi i sina Kungfu-filmer eftersom han hade en stark motvilja mot våld.

Se nu: Arnold Schwarzenegger bugade sig för kampsportslegenden Jackie Chan under deras ikoniska återförening 2019

Kampsportslegendens uttalanden visar att att nå framgång inte har varit lätt för honom. Som kampsportfans hoppas vi få se fler filmer producerade av Jackie Chan i framtiden.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär