Saturday, December 9, 2023
HemGolfVar är Scottie Scheffler som nummer ett i världen nu efter att...

Var är Scottie Scheffler som nummer ett i världen nu efter att ha gått MIA efter Ryder Cup-nederlaget?

Det har funnits många golfare som har vänt huvudet på många i golfvärlden. De har gjort det genom att lyckas visa sina exceptionella färdigheter på kursen genom åren. Och Scottie Scheffler har gjort exakt samma sak som han gjorde ett avtryck i sporten genom sitt fantastiska hårda arbete och uthållighet för att ta plats som nummer 1 golfspelare i världen.

Proffset har haft en underbar tid på greenerna under de senaste åren. Men efter ett nedslående hjärtesorg vid Ryder Cup, för ett tag sedan, har golfaren varit borta i aktion under en tid. Och nu har amerikanen själv delat en uppdatering om sitt sociala mediehandtag, för inte så länge sedan, vilket ger sina fans en glimt av var han befinner sig, till stor förvåning för sina fans!

Scottie Scheffler ger en titt in i hennes liv

Scheffler har visat en otrolig uthållighet på banan då han lyckades med totalt tolv topp-10-placeringar, inklusive två segrar i Players Championship och WM Phoenix Open 2023. Den prestigefyllda turneringen vartannat år såg dock en dyster prestation av PGA Tour-proffset , varpå han bestämde sig för att ta en paus från spelet.

Ett inlägg delades av 27-åringen på sin Instagram, tidigare, samtidigt som vi fick en titt in i hans liv. Serien av bilder och videor som delas av 1X major-vinnaren visade sig själv mitt i en skog i Walland, Tennessee.

6X PGA Tour-mästaren skulle ha velat ha en paus från det fullspäckade schemat med att spela på greenerna. Han laddade upp samma sak med bildtexten “Downtime in TN”, samtidigt som han uttryckte sin tacksamhet för att han kunde ta lite ledigt från golfen. Den första bilden visar en sjö, den andra är ett brädspel med kaffe på bordet med nästa bild av hans fru som går längs en lummig stig.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Scottie Scheffler (@scottie.scheffler)

Många kan inte låta bli att avundas idrottaren för att han kan tillbringa sin fritid på en så vacker plats. Tja, amerikanen behöver detsamma eftersom han upplevde en dyster tid i Ryder Cup som ägde rum för ett tag sedan.

Schefflers nedslående insats i Ryder Cup

Den europeiska truppen kunde dominera sina rivaler med 16,5-11,5 och vinna trofén och mästartiteln för sig själva på Marco Simone Golf and Country Club. Men för amerikanerna var det en nedslående turnering eftersom många, inklusive Scheffler, bara kunde prestera under de tre dagarna.

När TGL står inför en nedslående vägspärr, gör Michelle Wie West och LAGC en promiss

2022 års mästare i Masters Tournament spelade totalt fyra matcher, en fourball, två foursomes och en singel. Scheffler kunde inte registrera en enda vinst och förlorade därigenom på en av foursomes och fourballs, samtidigt som han gjorde oavgjort singelmatchen mot Jon Rahm, och därmed förde hans statistik till 0-2-2 (WLT).

Tja, man kan hoppas att pausen är vad idrottaren behöver för att kunna komma upp på fötter igen. Dessutom skulle hans fans i golfvärlden vänta på att spelaren skulle pressa sig själv för att befästa sin plats på topplatsen på OWGR.

RELATED ARTICLES

Mest populär