Wednesday, February 1, 2023
HemSurfingVans Pipe Masters Legend Nathan Fletcher, som en gång försökte den högsta...

Vans Pipe Masters Legend Nathan Fletcher, som en gång försökte den högsta luftvågen inom surfing, är uppriktig på de bästa platserna att ta av från

Flygmästaren Nathan Fletcher i världsklass är känd för att inte vara rädd för stora vågor. Hans surfkarriär och självförtroende för att ta sig an stora vågor saknar motstycke i sporten. Under de pågående Vans Pipe Masters har han mycket information att dela med sig av angående sina favoritvågor.

Den största etern i världen har fångat en känd flygmans blick. I en ny YouTube-video förklarade legenden Nathan Fletcher hur etern fungerar och de saker som krävs för att generera dem. Det världsberömda surfevenemanget har också fångat legendens uppmärksamhet.

Nathan Fletcher öppnar upp på Vans Pipe Masters

Legenden lär ut hur och vad som gör Pipeline till världens bästa eter och vad detta betyder för Vans Pipe Masters. Det finns många saker att gå in på innan det förvirrar alla.

“Tja, det beror verkligen på vinden. Och så som jag skulle säga är bakdörr också en fantastisk eter. För men jag är fånig fot men jag svär om det är som en Kona-vinst och du kan få farten neråt så att du får den bakvägen, sa Nathan. Han förklarar hur vinden är nyckelelementet i den stora etern. Legenden har också upplevt sånt här tidigare, så han kan allting väl.

“Ehm, du kommer potentiellt att kunna gå högre och större än någon annanstans i världen. Det är bara min åsikt”, tillade Nathan. Legenden hävdar också att det inte finns någon gräns för detta och vilken surfare som helst kan nå högre höjder.

Surfdynastin i Fletcher

Nathan Fletcher kommer från en familj som har varit det sedan surfandets ursprung. Hela hans familj är engagerad i sporten, antingen direkt eller indirekt. Hans farfar, Walter Hoffman, blev, efter att ha växt upp i Hollywood, bekant med surfkulturen. Han gick med i Malibu-besättningen och formade surfsporten efter andra världskriget.

The Fletchers har varit där i fyra generationer nu och fortsätter sin surfdynasti. De är också med och formar om surfsporten, då de har varit med så länge.

Följer du för närvarande Vans Pipe Masters 2022? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär