Wednesday, December 6, 2023
HemBasketballVanessa Bryant går med i NFL World med hjärtvärmande ord för Russell...

Vanessa Bryant går med i NFL World med hjärtvärmande ord för Russell Wilson från familjen Kobe Bryant vid hans speciella tillfälle

Även om Denver Broncos har det tufft i NFL, firar deras stjärnback, Russell Wilson, sin stora dag. Och hans dag blev ännu större efter att ha fått en hjärtevärmande önskan från ingen mindre än den bortgångne NBA-legendaren Kobe Bryants fru Vanessa Bryant.

För att hedra Wilsons speciella dag ansluter sig Vanessa till NFL World för att bjuda på hjärtvärmande ord från familjen Bryant. Hon delade till och med ett bedårande foto med Wilson på sina sociala medier. Noterbart är att Broncos quarterback firar sin 34-årsdag den 29 november i år.

Vanessa gick till Instagram och delade bilden och skrev: “Vi älskar dig bror. Grattis på födelsedagen, Russell Wilson!”

Så fort Vanessa postade detta fylldes kommentarsektionen runt hennes inlägg med bedårande meddelanden. Noterbart, förutom Wilson, har Vanessa många nära band med andra Wilson familjemedlemmar. Ciara Wilson, hustru till NFL-stjärnan, och Vanessa har ett mycket nära förhållande, allt från familjesemester till att fira speciella tillfällen tillsammans.

De två refererar också till varandra som “familj” på sociala medier. Gång på gång ser NBA-fans bedårande bilder på de två familjerna som njuter av varandras sällskap. Även om det är oklart hur länge vänskapen har varit, men de stöttar varandra i vått och torrt.

Wilson och hans familj satt bredvid henne på Staples Center under minnesmärket för Kobe och Gigi för att stödja Vanessa genom hennes svåra tid. Vanessas barn hänvisar till och med till Wilsons som “tant” och “farbror”. Eftersom Vanessa har gått igenom svåra tider har det varit fantastiskt att se att hon har någon hon kan lita på.

Det finns ett mycket nära band mellan Kobe Bryant och Russell Wilsons familjer

Även i år kan man se båda bedårande familjer njuta av en fantastisk tid tillsammans. Ciara, Russell och hennes äldsta dotter, Natalia, var med på en bild som hon delade i augusti. Alla var på en modevecka för Dolce & Gabannas show.

De hade helt klart väldigt roligt tillsammans, vilket framgår av bilderna hon delade på sociala medier. Wilsons familj har stöttat Vanessas familj sedan Bryants tragiska död. När de stod bredvid henne vid tingshuset och stöttade dem känslomässigt, höll de en nivå av styrka.

Vänskapen blir starkare med tiden, och det är fantastiskt att se dem arbeta tillsammans. Vill du inte gå med Vanessa för att önska Wilson en grattis på födelsedagen? Lämna dina kommentarer nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär