Sunday, December 10, 2023
HemGolfVandaler bad om att kapitulera efter att ha förstört Michigan golfbana allvarligt...

Vandaler bad om att kapitulera efter att ha förstört Michigan golfbana allvarligt och ådragit sig 75 000 dollar i skadestånd

Enligt de senaste nyheterna har Michigan Golf Course nyligen genomgått ytterligare en episod av vandalism. Greenerna har gått igenom enorma trauman och är helt förstörda. Hur mycket tror du kostar skadorna?

Det är inte första gången som en incident som denna har dykt upp på sin gång. Detta har hänt tidigare på Lake Doster Golf Club och allt eftersom antalet förekomster ökar minskar hoppet om en bättre morgondag.

Vandaliseringen av golfklubben i Michigan

Lake Doster Golf Club utsattes nyligen för vandalisering av sina greener av en okänd uppsättning människor. Gärningsmännen ombads att träda fram och stå för den stora skada som de har orsakat.

Enligt källor har golfbanan drabbats av skadestånd till ett värde av $75 000 efter denna incident. För att lägga till eländet är det inte första gången som denna Michigan golfbana har gått igenom ett fall som detta.

Matcher den här säsongen som är planerade att äga rum på de ovan nämnda greenerna kommer att avbrytas. Det finns lite hopp om att skadan kan återställas även efter att ha satt in tusentals dollar. Förvaltningen har beslutat att tills vidare välja ett tillfälligt upplägg.

Administrationen sa: “Bilderna som du har sett kommer inte ens i närheten av skadorna som du faktiskt kan se på golfbanan … det finns ingenting kvar, så du är bättre att ta dig upp ur ett dike på sidan av golfbanan. väg än du kan sätta på våra greener just nu.”

Helt klart var vandaliseringen en tuff upplevelse att genomgå för förvaltningen både ekonomiskt och planmässigt. Säkerhetsfrågan begränsar också möjligheterna för affärer på väg. Bara tiden kommer att utvisa vad som händer härnäst för Lake Doster Golf Club.

Mayakobas El Camaleon Golf Club kommer att stå värd för LIV 2023 års inledning

Mexikos Mayakoba Resort har varit i affärer med PGA Tour under en lång tid nu. Det har gått runt 16 år nu. Men denna långa förening går nu mot ett uppenbart slut.

Från vad som förväntas har El Camaleon Golf Club gjort ett val att vara i affärer med LIV Golfs första turnering i februari 2023. LIV Golfs VD, Greg Norman, är det som förbinder El Camaleon Golf Club och LIV GOlf

“Den stora vita hajen” var tydligen arkitekten för banan i fråga. Kursen är den första i sitt slag att ta steget. Innan detta har Touren sett spelare hoppa av till den rivaliserande ligan. Mayakoba är dock den första kursen att fatta beslutet.

Vad är dina tankar om LIV Golfs nya drag? Dela dina tankar i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär