Wednesday, February 1, 2023
HemCycling"Välsigna dig för att du visar verklighet": Nästan 10 år efter den...

“Välsigna dig för att du visar verklighet”: Nästan 10 år efter den ökända bekännelsen kommer Lance Armstrong åtminstone på den goda sidan av vissa fans

Cykellegenden Lance Armstrong, som anses vara den bästa cyklisten genom tiderna, delade med sig av sina tankar om sin karriär och de saker som räddade honom under hans dåliga fas. Han gav en inblick i varenda detalj och det är verkligen intressant!

Lance Armstrong är en cykellegend som är känd för att ha vunnit det eftertraktade Tour de France 7 gånger. Han hade en lång cykelkarriär som såg många upp- och nedgångar.

Lance Armstrong delar en intressant tweet!

Lance Armstrong var nyligen en del av en intervju med Joe Pompliano som värd. Armstrong delade senare en tweet som uppskattade Pamplianos arbete och intervjun i allmänhet.

Joe, bra att sitta ner och prata. Beundra verkligen det du har byggt. Fortsätt med det stora arbetet. https://t.co/3lvBG6TpfZ

— Lance Armstrong (@lancearmstrong) 7 december 2022

Med tanke på det starka fans som Armstrong tycker om, blev fansen galna efter att ha sett den här tweeten. Armstrong skrev i tweeten, “Joe, bra att sitta ner och chatta. Beundra verkligen det du har byggt. Fortsätt med det stora arbetet.”

DYK DYPARE

Tweeten fick några intressanta kommentarer. Ett fan sa: “Tack Lance. Jag njöt av att se dig tävla och jag njuter nu av att ställföreträdande delta i det du gör genom podcaster”

Joe Pompliano själv reagerade på Armstrongs tweet och sa: “Tack igen för tiden, min vän!”

Armstrong har en stark följare på sociala medier!

Lance Armstrong har ett långt arv när det kommer till cykling, och därför har han en stark följare på alla sociala medieplattformar. Han har mer än 3 miljoner följare på Twitter. Utöver detta har han närmare en halv miljon följare på Instagram. Så när han lägger upp något når det en bred publik och reaktionerna strömmar in snabbt.

Det var verkligen intressant att få veta om fansens reaktioner på Armstrongs tweet. Han hade twittrat om intervjun och uppskattade värden. Det skulle vara kul att höra mer från cykellegenden i framtiden.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär