Friday, December 1, 2023
HemViralSportsMoments"Välkommen till..." – Roligt kaos uppstår när skrivfel på gymnasiet utlöser...

“Välkommen till…” – Roligt kaos uppstår när skrivfel på gymnasiet utlöser rivalitetskämt på spelkvällen

Hur ofta har vi stött på stavfel i offentliga forum som fått oss att skratta högt? Tja, medan man måste vara ytterst försiktig vid utformningen av en banner, är korrekturläsningsdelen också mycket viktig. När en design är ute för allmänheten kommer de att granska varje tum av den. Tyvärr finns det tillfällen då missförhållanden inträffar. Och visst är hånandet som följer inte särskilt tilltalande för den förolämpade. Men dagens lustiga stavningsfel blev chockerande känt under en fotbollsmatch på gymnasiet!

Helt väntat gick blunderet inte obemärkt länge och folk började trolla gymnasiet på sociala medier. Dessutom tog ett rivaliserande fotbollslag tillfället i akt att tjäna pengar på blunderet och skämma ut sina kompisar.

High School blir trollad av fotbollsrivaler efter ett lustigt stavningsdebacle

I en ny viral bild ser vi ett collage av två mycket intressanta ögonblick. En bild porträtterade ett välkomstmeddelande från Trenton High School. Vid första anblicken ser bilden ut som en normal bild. Men en andra titt kommer att göra åskådarna chockade. I en överraskande vändning hade banderollen ett uppenbart stavfel. Meddelandet löd “Välkommen till Trenton High School”. Ordet “Välkommen” som saknade ett “L” noterades snart av ingen mindre än deras rivaliserande fotbollslag.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av SportsCenter (@sportscenter)

Den andra bilden av collaget visar ett lustigt skott. Den porträtterar en grupp unga fotbollsspelare som håller upp en skylt och hånar sina motståndare. På deras skylt stod det: “Välkommen till Trenton. För att ge dig det L du saknar.” Det här var en extremt rolig utgrävning som hänvisade till skolmyndigheternas fruktansvärda misstag. När händelsen kom fram var fansen snabba med att komma med sina kreativa kommentarer.

Sociala medier surrar av högskolestavningsdebacle

Det lustiga avslöjandet av “Sportscenter” fick mer än 480 000 likes och tusentals kommentarer på en dag. Instagram-användare delade sina tankar och åsikter om denna incident i kommentarsfältet. En av användarna som frågade om resultatet av matchen kommenterade: “Vann de dock?? ”. En annan användare som var förvirrad över hur misstaget uppmärksammades skrev tidigare, “Men hur kunde ingen fatta det innan de avslutade sitt arbete?!”

VIDEO: Att undervisa i disciplin blev fysiskt som gymnasielärare kastade en stans i MMA-stil på en elev

På samma sätt kommenterade en annan Instagram-användare: “Behöver veta slutresultatet”. Ett fan som tyckte att händelsen var rolig nämnde “Genius “. Medan en annan tillade: “Den som gjorde skylten def på något dåligt ställe rn”. Vad tycker du om denna episka händelse? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär