Saturday, December 9, 2023
HemNASCAR"Våldsamma" Dale Earnhardt landade en gång på NASCAR Bankett med en bruten...

“Våldsamma” Dale Earnhardt landade en gång på NASCAR Bankett med en bruten hand efter att han “tog hand om” några oönskade gäster på hans fastighet

Så var livet för den store Dale Earnhardt att nästan varje berättelse om mannen tycks ytterligare betona hans legendariska bidrag till NASCAR och racing i allmänhet. Men utöver det hade han en ganska personlighet.

Trots allt kallades han “The Intimidator” av en anledning. NASCAR Hall of Famer var en kraft att räkna med, både bakom ratten i en racerbil och utanför racerbanan också.

Du förstår, man får helt enkelt inte det smeknamnet.

Nu, när NASCAR Award-ceremonin ligger framför oss i helgen i Nashville, verkar det vara rätt tillfälle att återvända till tiden då Earnhardt dök upp till NASCAR-banketten med en svart roll.

Naturligtvis fick detta alla att undra – “Vad hade hänt med skrämmarens hand?”

Det visade sig att han hade hamnat i bråk med några inkräktare på grund av sina rådjur.

Dale Earnhardt ville inte att någon skulle veta vad som hade hänt, enligt hans son Dale Jr.

Earnhardt äldre ville till en början inte att någon skulle veta vad som hade hänt som stoppade hans hand i en sele. Men alla lärde sig så småningom, mycket emot sjutimerns avsikter, något som hans son Dale Earnhardt Jr beskrev år senare.

“Han ville inte att alla skulle veta om hans rådjur,” sa Junior. “Han hade några riktigt stora pengar på den fastigheten.”

Den tidigare Richard Childress Racing-föraren öppnade också upp om händelsen i en intervju med News Journal när han sa: “Knuffad in i ett hörn eller knuffad in i en situation, ja, jag kunde bli våldsam.”

”Jag har blivit våldsam på min tid. När jag fick reda på vem som tjuvjade mina rådjur, körde en kille som jag kände som arbetade på min gård min bulldozer”, fortsatte Earnhardt.

“Ja, det har jag skött själv.”

RELATED ARTICLES

Mest populär