Tuesday, February 27, 2024
HemMLBVåld uppstår efter att den kubanske Dodger Yasiel Puig firar gnistor eld...

Våld uppstår efter att den kubanske Dodger Yasiel Puig firar gnistor eld i Baseball League

Förre Los Angeles Dodgers-ytterspelaren Yasiel Puig är i full fart igen. Den kubanske basebollspelaren är för närvarande en del av Venezuelan Winter League och spelar för Tiburones de La Guaira. 33-åringen befann sig mitt i händelsernas centrum efter att spänningarna blåst upp mellan de två lagen efter ett hemmarun-firande.

Puig var alltid känd för sina upptåg på planen, prova med ilska och energiska närvaro på planen. På den här lappen har en viral video av kampen från matchdagen blivit viral, och den visade att kubanen fick smällar av en medlem av motståndarlaget. Låt oss ta reda på vad den här före detta MLB-ytterspelaren tar till efter att ha blivit träffad.

Yakiel Puig är alltid mitt i värmen

En man som var känd för att ha varit inblandad i många slagsmål under sin basebollkarriär på Major League Baseball, Yasiel var den inaktiva medlemmen i just denna kamp. Enligt rapporter bröt bråket ut över ett känsloladdat homerun-firande som irriterade Yasiels lag. När spänningarna steg tog sig Puig till mitten för att stoppa kampen.

I stället möttes han i röran med en brutal smäll. Kanske skulle en yngre Yasiel hämnas men här ryckte han inte ens tillbaka. Motståndaren backade snabbt efter smällen, rädd för att bli brutalt tillbakaslagen som svar.

Hela slagsmålet bröt ut över en invändning mot en fladdermusvändning och några ord som skickades runt. Yasiels lag La Guaira vann de två första matcherna bekvämt, med resultatlinjen 12-10 respektive 7-5 i de två matcherna.

FÅNGAD PÅ VIDEO: Den tidigare Dodger Yasiel Puig inblandad i vilt bråk under venezuelansk vinterligamatch https://t.co/rMYsGn4fGw

— ABC7 Eyewitness News (@ABC7) 28 januari 2024

Fans av Major League Baseball och Los Angeles Dodgers, i synnerhet, kommer att veta allt om Yasiel Puig och hans upptåg. Hans mest kända var det verbala spottet med Madison Bumgarner, pitchern från San Francisco Giants, eller till och med 2013 års Dodgers vs Diamondbacks bråk.

Hans sista säsong i MLB var 2019 och kubanen har försökt ta sig in i ligan varje år sedan dess. Efter att ha lämnat deltog han i basebollligor över hela världen från Mexiko och Sydkorea till Dominikanska republiken.

En återkomst till Major League ser dock tuff ut för 33-åringen. En sådan våldsam och tjusig historia, tillsammans med hans ökända koppling till en sportspelverksamhet, där han erkände sig skyldig till en punkt, gör en återkomst osannolik. Det mumlades om att han fick kontrakt i år, men ingenting blev verklighet trots hans rika form. Handlingen och kampen verkar dock alltid följa Yasiel överallt där han går.

Inlägget Violence Ensues After Cuban Dodger Yasiel Puig Celebrations Sparks Fire in Baseball League dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär