Wednesday, February 28, 2024
HemNASCAR"Väl spelat" - NASCAR-fans reagerar på att RFK Racing skojar dem inför...

“Väl spelat” – NASCAR-fans reagerar på att RFK Racing skojar dem inför större tillkännagivande

Tidigare förra månaden släppte Roush Fenway Keselowski Racing-teamet några stora nyheter. Organisationen skulle köra en tredje bil i NASCAR Cup Series på deltid. Dessutom meddelade RFK Racing-teamet att David Ragan skulle vara en av förarna för ‘Stage 60’-projektet. Men man måste undra vem mer som kommer att ta ratten i #60 Ford Mustang.

Amerikas favoritvideo idag

Nyligen lade RFK Racing-teamet upp en bild på sociala medier med MLB-stjärnan Shohei Ohtani. Naturligtvis är nyheten inte verklig, utan bara ett spratt som laget spelar. Om vi ​​ska vara ärliga så gjorde de ett fantastiskt jobb med att digitalt klä honom i lagdräkten, komplett med hans namn på. Det såg så realistiskt ut att det lurade en hel del fans. Ohtanis namn dök upp eftersom hans framtid i MLB låg i luften ett tag. Lyckligtvis för honom har 29-åringen just skrivit ett 10-årigt avtal med LA Dodgers.

En rättvis reaktion på en bild på Ohtani i RFK Racing-utrustning

Vissa fans erkände att de föll för skämtet och blev upphetsade över utsikten att den japanska spelaren skulle göra ett chockdrag. Som ett fan erkände, “Jag skulle inte bli förvånad över 3-4 eller vinster och ett djupt slutspel. Den här killen kan allt”.

David Ragan ska köra den legendariska 60-bilen för RFK Racing på Daytona

Andra skämtade om att basebollstjärnan skröt med en “pappa” som Brad Keselowski. Det kan vara en indikation på att Ohtanis ansikte var överlagrat på Keselowskis kropp och hans namn fick samma behandling.

Slutligen berömde fansen Roush Fenway Keselowski Racing-teamets innehåll i sociala medier. När allt kommer omkring, utan racing under de kommande månaderna, skulle NASCAR-fans utan tvekan vara uttråkade. Chaufförerna själva kommer att njuta av lite stillestånd med sina familjer, särskilt med julen runt hörnet. Bortsett från det har Cup-förarna testat 2024 års bilar och även tävlat i tävlingar borta från NASCAR-arenan.

Roush Fenway Keselowski Racings uppdrag 2024

Alla skämt åsido har RFK Racing-teamet varit väldigt starka. När Brad Keselowski tog över laget 2022 hade de en visserligen trög start. Att fastna i tekniska straffar hjälpte inte lagets fall, och det var en mardrömskampanj. Den goda nyheten var att säsongen 2023 var mycket snällare, med Keselowski och Chris Buescher som starka utmanare för vinster.

Båda förarna blev starkare och starkare mot den senare halvan av säsongen. Om de kan föra farten vidare in i 2024 års Cup Series-kampanj kommer de att vara en kraft att räkna med.

RELATED ARTICLES

Mest populär