Sunday, February 25, 2024
HemWweVad utlöste Ric Flairs Twitter-fejd med ESPN:s Paul Finebaum efter Michigans seger...

Vad utlöste Ric Flairs Twitter-fejd med ESPN:s Paul Finebaum efter Michigans seger över Ohio State?

WWE:s ikon och legend, Ric Flair, skapade rubriker nyligen genom att debutera på AEW. Trots sina år av tjänst för WWE, hoppade Flair skeppet till WWE:s rival. Detta skulle dock inte vara den enda gången han grep ögonglober med sina handlingar. Med Michigans senaste seger över Ohio State i fotboll, hade Flair några ord för en SEC Network-värd.

Amerikas favoritvideo idag

Trots vad vissa säger är Flair ett superfan i Michigan och står fast med laget.

Ric Flair tar tag i Paul Finebaum för de senaste kommentarerna

Paul Finebaum har varit ESPN:s nuvarande SEC Network-värd och talking head sedan 2013. Nyligen var han bland personerna som var högljudda om Michigans huvudtränare, Jim Harbaugh. Harbaugh stängdes av under NCAA:s utredning om otillåten spaning. Detta passade dock inte bra hos Flair.

Flair tog till sociala medier och startade denna onlinefejd den 26 november med ett meddelande direkt riktat till Finebaum. Flair ropade Finebaum i meddelandet och sa: “Sluta vara en hatare och börja bli en troende! Sluta snubba The Big 10! WOOOO!.” Detta skulle dock inte vara slutet på det.

Dagen efter lade han upp ett nytt meddelande på sociala medier för Finebaum. I detta skrev han, “När du hade mig på din show, var jag “The Great Ric Flair.” Jag är fortfarande och jag är större och bättre än någonsin vid 74!” Flair verkade inte ha gett upp Finebaum och avslutade meddelandet med: “Don’t Ever Joust With The Dirtiest Player In The Game!”

Efter att ha vunnit flyttade Michigan till 12-0 och fick en plats i Big Ten Championship Game. Michigan Wolverines kommer att möta 10-2 Iowa Hawkeyes. Detta blir en revansch av deras titelspel 2021. Trots att han ventilerade ut sina frustrationer i en annan sport, verkade han vara på ett glatt humör under sin senaste razzia i AEW.

Ric Flair och hans nuvarande AEW-historia

Flair debuterade i AEW den 25 oktober 2023, som en speciell gåva till The Icon Sting. Sting och Flair går hela vägen tillbaka till WCW. Sting kommer att dra sig tillbaka från den kvadratiska cirkeln vid AEW Revolution 2024. Tillsammans med Flair är WOOOO energi nu en stor del av AEW.

Stings relation med Flair är djup. Som The Icon nämnde, “Jag hade den här flashbacken, och det gjorde mig känslosam. Ric är killen som satte mig på kartan.” Naturpojken kommer att vara en del av Stings pensionering från brottning. Flair har dock ett flerårigt avtal med AEW. Att se vad Tony Khan låter WWE-legenden göra efter Stings pensionering kommer att bli intressant.

Vad tycker du om Flairs meddelande till Finebaum? Berätta för oss dina tankar nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär