Sunday, February 25, 2024
HemWweVad startade samtalet kring att Dwayne Johnson blev USA:s president i första...

Vad startade samtalet kring att Dwayne Johnson blev USA:s president i första hand? Varför pratar vi fortfarande om det?

Dwayne Johnson är en av WWE:s mest framgångsrika brottare och har även haft en stjärnspäckad karriär i Hollywood. Ända sedan han fick global uppmärksamhet har The Rock setts som en idealisk förebild. Men flera amerikaner ser honom också som en modellmedborgare värdig att ta presidentämbetet, till den grad att de ägnar en hel webbplats åt det.

Amerikas favoritvideo idag

Dwayne Johnson har alltid hållit ett sunt avstånd till politiken och har inte visat stort intresse för det. Men en riktigt speciell sak har folket som talar om att han ändå är ordförande i Vita huset. Så, vad startade samtalet om att Johnson kandiderar till presidentposten och varför är det relevant idag?

När amerikaner faktiskt började se Dwayne Johnson som presidentmaterial

Trots The Rocks mycket opolitiska karaktär kan fans av Johnson helt enkelt inte låta bli att se honom som sin framtida president. Intressant nog var elementet som kickstartade det här samtalet ett projekt som Johnson arbetade med 2021.

Dwayne Johnson producerade, spelade i och släppte en sitcom baserad på hans liv som heter “Young Rock”. Showen sändes första gången den 16 februari 2021 och avslutade sin tredje säsong den 24 februari 2023. Intressant nog, medan programmet skildrade barndomsversionen av Johnson, visade den honom också i ett framtidsscenario. Mer specifikt, som presidentkandidat 2032.

Showen använde premissen om att Johnson dyker upp för presskonferenser som presidentkandidat. Men när han fick några frågor, svarade Johnson dem efter att ha återupplevt en tillbakablick från sitt liv. Medan segmentet gjordes för tv började amerikanska medborgare faktiskt se Dwayne Johnson i ljuset av en verklig potentiell presidentkandidat.

Vad är TheGrio Awards? Har Dwayne Johnson blivit nominerad i 2023 års upplaga?

Dwayne Johnson hade nyligen gjort ett framträdande i Trevor Noahs “What Now?” podcast. Den sydafrikanska komikern ifrågasatte The Rock angående en eventuell körning för Vita huset i framtiden. Intressant nog fick detta Johnson att ge bort en helt galen information som svar.

När politiska partier kontaktade The Rock för att också kandidera till presidentvalet

Dwayne Johnson talade med Trevor Noah och avslöjade att båda de dominerande politiska partierna i USA hade kontaktat honom för att kandidera till presidentposten. The Rock sa att partiarbetarna berättade för honom att de hade gjort flera opinionsundersökningar och resultaten visade kraftigt att han kunde vinna valet.

Johnson tackade dock nej till erbjudandet från båda parter. Bortsett från hans avsky för politik, sa Dwayne Johnson att han inte vill göra något som skulle ta all hans tid. The Rock noterade att hans karriär som brottare berövade honom hans tid med sin dotter Simone Johnson.

Eftersom detta är en av de största ångerna i hans liv har han inte råd med detsamma för sina döttrar Jasmine och Tiana. Men han nämnde också att han inte är helt emot tanken på att inneha ett kontor i Vita huset om folket vill ha det. Tror du att The Rock skulle bli en fantastisk president?

RELATED ARTICLES

Mest populär