Sunday, December 3, 2023
HemeSports"Vad ska du laga mat" Fans kan inte sluta visa stöd för...

“Vad ska du laga mat” Fans kan inte sluta visa stöd för GTA 6 Announcement Tweet

Den omätliga väntetiden för GTA 6 ser ut att närma sig sitt slut. Rockstar Games bekräftade att de arbetade på en ny GTA-titel redan i februari 2022. Ända sedan dess har fans tappat sömnen om när spelet kommer att släppas. Över ett år efter tillkännagivandet hade Rockstar Games något mer att dela med communityn.

En nyligen tweet från Rockstar Games har knäckt internet. För de som gissar att det äntligen är lite mer nyheter om GTA 6? Du har rätt! GTA 6, det mest efterlängtade spelet genom tiderna, kommer äntligen närmare. Eller åtminstone trailern är det.

Rockstar Games bryter internet

I Rockstar Games senaste Tweet bröt de äntligen tystnaden om det nya GTA-spelet. Även om namnet fortfarande inte avslöjas, börjar tiden för “GTA 6” närma sig. I tweeten nämnde studion att de kommer att släppa trailern för det kommande spelet i början av december i år. Detta kommer att göras som ett firande av studions 25-årsjubileum. Precis som väntat spred sig den här nyheten som en löpeld.

Inlägget tog internet med storm genom att få över 150 miljoner visningar på under 24 timmar. Det är säkert att säga att hypen kring GTA 6 bara ökar med tiden. Spelare är oerhört glada över att veta att de cirka en månad senare kommer att få se trailern för det mest efterlängtade spelet genom tiderna.

Efter att ha lyssnat på den här nyheten har många fans från hela världen tagit sig till Twitter för att kommentera inlägget. Spelare har väntat på dagen då trailern tillkännages i ungefär ett decennium nu. Sedan spelare slutade spela storyläget i GTA 5 började efterfrågan på en uppföljare. Även om fansen vet att spelet fortfarande kommer att ta tid efter att trailern har släppts, är bekräftelsen på att saker och ting går framåt tillräckligt för att hålla dem nöjda.

Kommentarsektionen i inlägget var full av känslomässiga och roliga kommentarer från fans som har väntat på denna dag i flera år.

GTA 6 fans är extatiska

Kommentarssektionen vimlade av kommentarer i tiotusentals inom de första 24 timmarna efter inlägget. Många anmärkningsvärda figurer och skapare av spelinnehåll delade sina åsikter om tillkännagivandet. Medan alla var glada och firade tillkännagivandet, påpekade det populära spelwebbläsarföretaget OperaGX något märkligt. GX-sidan delade en bild av GTA 7 som redan börjat trenda på Twitter.

En användare skämtade om att försena spelet eftersom det tog en evighet att tillkännages i första hand.

Många fans lämnades i tårar när de hörde den här nyheten. Även om ingen ens har sett spelet, är kopplingen som GTA-serien har med fans anmärkningsvärd.

Xboxens officiella sida gick vidare för att kommentera inlägget. Att konstatera att trailern i början av december känns som en tidig julklapp.

På grund av antalet gånger som communityn har spridit falska nyheter om GTA 6, var en användare tvungen att trippelkolla @-taggen för inlägget för att bekräfta att det är nyheter från Rockstar Games officiella sida.

Det här inlägget kommer att gå till historien för att bli ett av årets mest känslomässigt initierande inlägg för spelare. Den ändlösa väntan på över hundra miljoner spelare har tagit slut. Med trailern som lanseras i början av december kommer världen att kunna njuta av den första officiella förhandsvisningen av spelet.

Med det sagt, är du redo att se vad Rockstar har lagat så länge? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär