Wednesday, February 21, 2024
HemNBA"Vad Michelle Obama sa": Stephen A. Smith vs. Jason Whitlock påminner NBA-veteranen...

“Vad Michelle Obama sa”: Stephen A. Smith vs. Jason Whitlock påminner NBA-veteranen om ikoniskt citat

Stephen A. Smith och Jason Whitlock har en långvarig fejd mellan sig, och den blir fulare för varje dag. Nyligen började de kasta skugga på varandra, vilket gjorde sina tittare till en del av denna röra. Även om det är svårt att välja sida i deras pågående nötkött, vet NBA-veteranerna Matt Barnes och Stephen Jackson var de står.

När de diskuterade det brännande ämnet i deras All The Smoke-podcast, kom de två överens om att Whitlock är en hatare. Barnes använde också ett populärt citat av den tidigare första damen i USA för att göra sin poäng.

Matt Barnes och Stephen Jackson släppte Stephen A Smith från kroken

Barnes sa att Whitlock har en konstig energi över honom, men har hittat en fanbas som verkar älska hans handlingar. Han sa att 56-åringen gör allt för att spy ut hat mot människor och aldrig bryr sig om effekterna av det. Barnes sa: “Om du tittar på hans kommentarer. Det är en rad i sanden. Du kan se hur han rör sig och vem som stöder honom, och människorna som är emot honom, och hur de ser ut. Det är en galen situation.”

Barnes sa att Whitlock har varit så upptagen av sin avsikt att hata Stephen A. Smith att han inte ens bryr sig om vad som är rätt och vad som är fel längre. NBA-veteranen återkallade sedan ett citat från Michelle Obama som perfekt fångar situationen. Han sa, “Vad Michelle Obama sa, “När de går lågt, går vi högt”, mamma *** går inte högt längre. De kommer vid din hals.” Även om detta är en mycket spänd situation mellan de två individerna, ser Jackson något positivt i det.

Han sa: “Jag är glad att detta hände, för det här visar skillnaden mellan att hata och att inte hålla med. Stephen A. håller inte med honom om hur han hanterar något. Vad han (Whitlock) gör, han hatar bara människor.” De två veteranerna var överens om att människor ofta misslyckas med att förstå skillnaden mellan de två aspekterna av någons beteende.

Läs mer: Ex-Lakers stjärna gör Steve Kerr till syndabock när Warriors Trouble Sees No End

Det finns mycket ont blod mellan Stephen A. och Whitlock och det har pågått i flera år nu. Nyligen när de två började svänga för varandras nacke tog det en så ful vändning att alla nu är investerade i fejden mellan de två. Förhoppningsvis sätter de sig ner för ett samtal och löser det här som vuxna män en dag.

Inlägget “What Michelle Obama Said”: Stephen A. Smith vs. Jason Whitlock Reminds NBA Veteran of Iconic Quote dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär