Wednesday, February 28, 2024
HemBasketball"Vad i helvete är det?": LeBron James optimism för sonen Bronny passar...

“Vad i helvete är det?”: LeBron James optimism för sonen Bronny passar inte bra hos NCAA-analytiker

King James stora pojke lever bokstavligen i sin skugga och skugga. När Bronny James jämförs med sin legendfar, står han inför en hel del förståelse och förutsägelser. Trots detta lär sig den unga pistolen konsten att strida i domstol samtidigt som han tillhandahåller pålitligt försvar och skjutstöd till sitt lag.

Amerikas favoritvideo idag

Bronny är bara en nybörjare och har spelat från bänken på grund av en hjärtepisod han drabbades av under föregående säsong. Därför verkar den kritik han har fått obefogad och orättvis, med tanke på omständigheterna.

Är Bronny James redo för NBA?

LeBron James känner att hans son Bronny, nybörjare på USC, är redo att spela för Los Angeles Lakers idag. Efter Los Angeles Lakers nederlag med 127-113 mot Memphis Grizzlies i fredags, hördes LeBron James antyda att han tror att hans son, som för närvarande är nybörjare för USC Trojans, lätt skulle kunna passa upp för Purple and Gold trots lagets problem.

Efter gårdagens nederlag talade LeBron James till media och berömde Bronnys prestation: “Han kunde spela för oss just nu.”

Den här kommentaren, särskilt efter en förlust, föll inte i smaken hos supportrar på sociala medier. LeBron James uttalanden kan ha kommit från en fars synvinkel, men många tog det inte så. Särskilt NCAA-analytiker är missnöjda med James syn på sin son, eftersom en av dem utbrast: “Vad i helvete är det?”

Kungens proklamation fick många att dra slutsatsen att James statistik om Bronny antydde att han redan hade större potential än många spelare i ligan.

Bronnys LA-resa ser dock osannolik ut just nu. Trots allt, tror många, måste han fortfarande mogna som en potentiell spelare för att få genomslag på högsta nivå.

Bronny James-uppdatering: Vad är dagens status för LeBron James’ son i efterlängtad USC-comeback?

Tittar på Bronny James statistiktavla

Bronny James har presterat beundransvärt hittills den här säsongen för USC Trojans, och har börjat alla matcher utom en från bänken. Bronny har varit begränsad i minuter, men under sin tid på golvet har han i genomsnitt haft 7,5 poäng, 2,3 returer och 1,7 assists per match medan han skjutit 50 % från planen.

Bronny James kommer att gå in i NBA när tiden är lämplig, men han har fortfarande en väg att gå i sin tillväxt. För att vara en legitim slutspelsutmanare vill Lakers å andra sidan förmodligen försöka lägga till några spelare innan deadline för handel den 8 februari.

RELATED ARTICLES

Mest populär