Wednesday, February 1, 2023
HemBodybuilding"Vad heter du?": Arnold Schwarzenegger hanterar ödmjukt kommande kroppsbyggares översmarta lag offentligt

“Vad heter du?”: Arnold Schwarzenegger hanterar ödmjukt kommande kroppsbyggares översmarta lag offentligt

Det finns sällan några tillfällen då den legendariske kroppsbyggaren Arnold Schwarzenegger går obemärkt förbi av allmänheten. Schwarzenegger är inte bara en världsberömd idrottare utan är också en känd politiker och skådespelare. Även människor som inte följer sporten känner igen kroppsbyggaren för hans ikoniska filmroller. En ung kroppsbyggare överraskade dock alla när han frågade den berömda Schwarzenegger en ovanlig fråga.

“Den österrikiska eken” kanske aldrig hade föreställt sig att få en enkel men chockerande fråga som denna.

Kände han inte igen Arnold Schwarzenegger?

Kommande australiensisk kroppsbyggare och VD för Gym Positivity Joey Swoll lade nyligen upp en video på Twitter efter att ha träffat sin idol Arnold Schwarzenegger. I tweeten uttryckte Swoll sin kärlek och beundran för den största kroppsbyggaren. Han skrev, “En av de coolaste ögonblicken i mitt liv att träffa mannen som inspirerade mig att börja bodybuilda @Schwarzenegger på Arnold Australia.”

En av de coolaste ögonblicken i mitt liv att träffa mannen som inspirerade mig att börja bodybuilding @Schwarzenegger på Arnold Australia. Jag skulle älska att resa och börja göra utställningar igen. Det finns inget bättre än att träffa er alla och skapa fina minnen som denna. pic.twitter.com/fuIeIgP3UN

— Joey Swoll (@TheJoeySwoll) 10 december 2022

Videon visar Schwarzenegger gå in på arenan, omgiven av kroppsbyggare och mediapersonal. Den legendariske kroppsbyggaren gick själv för att hälsa på Swoll och erkände sin tonade fysik. Schwarzenegger sa till honom, “Du är en 6’5″ som jag. Låt oss se om vi får ett bicepsskott. Kom ihåg att lamporna finns där.”

Dessutom uppmuntrade den veteranen kroppsbyggaren den unga stjärnan att posera för kamerorna. Schwarzenegger såg till att spela in en video med Swoll på Snapchat. “Vi ska snapchatta det. Miljontals människor ser detta. Vad heter du?” frågade Schwarzenegger. Sammantaget var Swoll glad över att träffa den största och bestämde sig för att skämta med Schwarzenegger. Men Swollen svarade skämtsamt: “Joey. Din, vad heter du?” Alla, inklusive Schwarzenegger, skrattade åt Swolls svar. Trots att det var ett skämt fortsatte Schwarzenegger med att presentera sig själv, utan att göra en stor grej av det.

Schwarzenegger är en inspiration, inte bara för Swoll utan för tusentals andra kroppsbyggare. Hans härliga karriär är fortfarande den mest betydelsefulla i bodybuildings historia.

“Den största” kroppsbyggaren i historien

Arnold Schwarzenegger är en av de största anledningarna till att göra kroppsbyggare till en stor sport i världen. Han har vunnit sju raka Mr. Olympia-titlar, vilket är det näst flest i tävlingshistorien.

Dessutom var Schwarzenegger och hans bortgångne vän Jim Lorimer tillsammans med och grundade Arnold Classic-evenemanget, som ökade framväxten av bodybuilding i flera andra länder. När Schwarzenegger kom till Amerika för att fullfölja sin Hollywood-dröm lovade han också att göra bodybuilding till en enorm sport i landet.

Tja, legenden förvandlade framgångsrikt sitt löfte till verklighet. Idag är Schwarzenegger en av de mest ikoniska idrottarna i världen.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär