Wednesday, February 21, 2024
HemSoccer"Vad händer med dig?" – Luis Suarez ropar ut Rodrigo De...

“Vad händer med dig?” – Luis Suarez ropar ut Rodrigo De Paul över David Beckham-inspirerad frisyr

David Beckham är utan tvekan den bästa läroboken för många hårstylister runt om i världen. Ända sedan Becks sköt till stjärnstatus, har varje år sett en annan frisyr från honom. Och alla dessa hårklippningar, även en skallig sådan, är en superhit. Nyligen har Argentina och Atletico Madrid-stjärnan Rodrigo De Paul gått till “Beckhams frisyrbok” för att göra sitt hår. De Paul stoltserar nu med tvivelaktiga lås som liknar DB:s sensationella frisyr från 2003. Argentinarens makeover har dock inte gått bra med Beckhams nyaste medarbetare, Luis Suarez.

Amerikas favoritvideo idag

Mitt i all frenesi att återförenas med sina Barcelona-kompisar i Inter Miami, misslyckades Luis Suarez inte att lägga märke till sin ex-lagkamrat Rodrigo De Pauls nya utseende. Miami-anfallaren var snabb med att kasta ett gibb mot sin ex-lagkamrat, och sa subtilt till honom att ta av sig håret “för guds skull.”

Luis Suarez skrattar åt Rodrigo De Pauls David Beckham-liknande makeover

I natt besegrade Rodrigo De Pauls Atletico Madrid Sevilla i en La Liga-drabbning. De Paul tog till Instagram, njöt av vinsten och stoltserade även med sina nya flätor. Luis Suarez såg snabbt detta och kommenterade: “Vad händer med dig? För guds skull…” och lade till en skrattande emoji. Suarez kan ha tagit bort kommentaren. Men gippen gör nu rundor på webben, med tillstånd av beIN Sports USA:s Instagram-rulle. Detta är dock inte första gången Rodrigo De Paul har valt en Beckham-liknande frisyr och fångade all uppmärksamhet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av beIN SPORTS USA (@beinsportsusa)

Inför Argentinas triumferande VM-kampanj gjorde De Paul sitt hår som Inter Miami-ägaren. De Paul dök upp för Argentinas träningspass i Miami och gjorde sitt hår platina, liknande Becks. Sedan märkte den ex-argentinske stjärnan Sergio Aguero den kusliga likheten mellan De Paul och DB. Platinan är dock inte lika sensationell som Beckhams flätor, som har påverkat De Paul just nu. Den frisyren har väckt stor uppståndelse i fotbollsvärlden.

Galna historier kring Becks flätor

David Beckhams 2003 års flätfrisyr röstades fram som den mest ikoniska frisyren i fotbollshistorien. DB, med sina cornrows, överträffade sådana som Ruud Gullits dreadlocks och Ronaldo Nazarios kala frisyr. Den före detta engelske kaptenen mindes dock en gång att han själv inte var ett stort fan av dessa cornrows. DB ansåg att dessa flätor var ett dåligt beslut i hans liv. Han ångrar stilen eftersom han åkte till Sydafrika och råkade träffa Nelson Mandela.

Beckham kanske har ångrat att han fick de där slingorna. Men ingen annan frisyr i fotbollsversen kom i närheten av det i en populär undersökning. Dessutom lever stilen fortfarande kvar, då ungdomar som Erling Haaland och De Paul stolt stoltserar med sina flätor. Hur som helst, Luis Suarez verkar tycka ungefär som Becks. De två har ett liknande förakt för den annars sensationella frisyren.

RELATED ARTICLES

Mest populär