Saturday, January 28, 2023
HemMMAVad händer härnäst för tre av de största vinnarna från ONE på...

Vad händer härnäst för tre av de största vinnarna från ONE på Prime Video 5

Det nyligen avslutade ONE on Prime Video 5-kortet som kom live från Mall of Asia Arena i Manila, Filippinerna, var fyllt med massor av starka prestationer från alla tävlande atleter.

Åtta fighters gick därifrån med några av de största vinsterna i sin karriär, vilket borde sätta dem på en positiv ton då de siktar på att öppna sina 2023-konton med en skräll.

Här är tre möjliga motståndare för tre av de största segrarna från ett annat fängslande Prime Video-kort från ONE Championship.

#1 Anatoly Malykhin

Det självklara valet för Anatoly “Sladkiy” Malykhin är att förena sin ONE Interim Heavyweight World Champion med divisionskungen Arjan “Singh” Bhullar.

Men om det fortfarande misslyckas med att förverkligas, skulle det vara trevligt för den ryska sluggern att köra tillbaka det med Reinier “The Dutch Knight” de Ridder för det lätta tungviktsguldet.

Den tidigare kungen i två divisioner släppte sin ONE Light Heavyweight-världstitel till den ryska sluggern i huvudeventet av ONE på Prime Video 5. Och med tanke på hur snabbt det slutade skulle fansen älska att se paret göra det i cirkeln igen.

“The Dutch Knight” förtjänar en omedelbar revansch när han har återhämtat sig helt. Han äger fortfarande ett rekord på 16-1 och har tillräckligt med färdigheter för att skicka in Malykhin någon annan dag.

Malykhinå andra sidan, skulle inte ha något emot ytterligare en kamp mot Breda-infödingen, eftersom ytterligare en vinst över BJJ-specialisten bara borde ta hans rykte uppåt.

#2 Kade Ruotolo

Kade Ruotolo visade återigen varför han är ONE Lightweight Submission Grappling World Champion med en resolut uppvisning kontra BJJ World Champion Matheus Gabriel.

Gabriel, till hans kredit, frustrerade kontinuerligt divisionskungen genom att försöka ett par submissionsförsök från vakt. Inget av det kunde dock övertala någon av domarna som fick poäng Circle-side, som Jag roterars back-to-back submissionsförsök och hänsynslöshet drog bort honom på scorekorten.

Amerikanen skulle älska att sätta sitt guld på spel mot den som ONE drar mot honom härnäst, men det skulle vara intressant att se Jag roterar i en MMA-match nästa år.

ONE:s lätta MMA-division är full av seriösa talanger, och borde göra det Jag roterar gå med på att byta disciplin, det kommer säkert att vara inget mindre än spänning för den begåvade kampsportaren.

#3 Denice Zamboanga

Denice “The Menace” Zamboanga har kanske bara vunnit ett delat beslut i ONE på Prime Video 5, men det skulle verkligen ha dragit en enorm suck av lättnad för den begåvade filippinska krigaren i hennes jakt på ONE Atomweight World-titeln.

Zamboanga gick in i hennes match kontra Lin Heqin efter två på varandra följande förluster. Men hon visade upp enorma förmågor i den strejkande och kämpande avdelningen för att registrera sin nionde vinst i karriären.

Som ett resultat kan den #3-rankade atomviktsutmanaren leta efter en kamp mot topprankade stjärnan Stamp Fairtex 2023.

En kamp mellan de två skulle vara en mycket underhållande affär. Båda kvinnorna äger trots allt anmärkningsvärda slående och har slipat sina verktyg på duken för att förbereda sig för divisionsdrottningen “Unstoppable” Angela Lee.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär