Saturday, December 9, 2023
HemNBAVad hände med OG Anunoby? Bisarr anledning till varför Raptors Forward...

Vad hände med OG Anunoby? Bisarr anledning till varför Raptors Forward är ute vs Wizards med 76ers som smyger sig omkring

I basket använder spelare rutinmässigt sina kroppar till sin fördel genom att anpassa sina kroppar för att slåss om position. Den frekventa användningen av ankelstyrka, underarmar och armbågar leder till frekventa skador på banan. Alla skador är dock inte på banan, eftersom spelare tenderar att ha mycket aktiva liv utanför planen.

Toronto Raptors lilla forward ådrog sig en skada när han var utanför planen, och det är en ganska unik skada för franchisen.

OG Anunoby är nere med ett fingersår

Raptors är på väg att möta Washington Wizards ikväll på Scotiabank Arena i Toronto. Den 26-årige forwarden dök upp som tveksam med ett högerfingersår på grund av en konstig anledning. Ikväll är kanske bara den andra matchen som han måste missa efter att ha spelat mot Boston Celtics i den senaste matchen.

Anledningen som citerades var ett fingerklipp när man utförde hushållssysslor. Blake Murphy, analytiker för Raptors, var den som bröt nyheten. Den här nyheten har tagit rubrikerna medan Philadelphia 76ers planerar en potentiell byte för forwarden, för att fylla den saknade biten på deras lista.

Håll ögonen öppna när berättelsen utvecklas.

RELATED ARTICLES

Mest populär