Wednesday, February 28, 2024
HemNFLVad hände med Jalen Hurts långfinger? Detaljerad skaderapport om Eagles Clutch...

Vad hände med Jalen Hurts långfinger? Detaljerad skaderapport om Eagles Clutch Quarterback

QB Jalen Hurts drabbades av en fruktansvärd fingerskada i den pinsamma 27-10-förlusten mot Giants. Hurts lämnade fältet efter att ha tagit bort långfingret, och det såg inte rätt ut. Eagles hade en av säsongens sämsta starter. Jättarna tog poäng efter behag och tog en ointaglig ledning i första halvlek med 24-0. Strax före halvtid fick QB Hurts en förödande smäll.

Amerikas favoritvideo idag

Eagles säkrade sin första poäng på baksidan av ett field goal, kom efter en minut och blev kvar i tredje kvartalet. Ingen bra dag för Eagles på planen. Under den första kvarten lämnade AJ Brown planen efter att ha skadat sitt knä. Sedan var det Jalen Hurts som fastnade i en fruktansvärd röra.

Jalen Hurts vänster plan mitt i matchen

Med 14 minuter kvar av den andra kvarten, med bollen i handen, fick QB Hurts precis en sekund för sent med att kasta bollen. När bollen flög iväg gick Giants-försvararen som var ute efter att träffa QB:n till Hurts med full kraft. Försvararens hand slog rakt in i långfingret av smärtor. Gör ont lämnade marken direkt efter. Hans finger såg helt malplacerad ut.

Warren Sharp delade videon av incidenten på X med texten “Jalen Hurts långfinger ser inte rätt ut.” Han fördes till det blå tältet och fick första hjälpen. QB återvände till planen i andra halvlek, men det gjorde ingen skillnad eftersom skadan redan var skedd. Jättarna vann till slut den ensidiga striden. Efter matchen gav Hurts sina insikter om situationen framöver.

Hurts belyser statusen för hans skada

I pressen efter matchen erkände Hurts, “Han har aldrig upplevt något liknande sin fingerskada idag.” När han frågade vad som hände sa han: “Det bara dök upp.” På återhämtningsdelen tänkte inte Jalen Hurts så mycket på och sa att han kommer att ta det “dag för dag”. Mike Garafolo delade konversationen på X.

QB är definitivt motståndskraftig när han kom tillbaka på rutnätet efter skadan. Tack och lov kommer han att få gott om tid att återhämta sig innan slutspelet kommer. Eagles måste vara i sin bästa form för knockouts eftersom de har tappat avgörande momentum vid fel tidpunkt.

Vad hände med Jonathan Taylor? Colts Star går tillbaka till omklädningsrummet efter ett smärtsamt slag

Laget som vann 10 av de första 11 matcherna har nu förlorat 5 av de sex senaste. NFC-försvararna kommer inte att ges någon chans eftersom slutspelet inte kommer att visa något andrum.

RELATED ARTICLES

Mest populär