Wednesday, February 28, 2024
HemGolfVad är UGLI Foundation? Utforska Sergio Garcias fru Angela's Larger Than...

Vad är UGLI Foundation? Utforska Sergio Garcias fru Angela’s Larger Than Life Cause

Mobbning är ett allvarligt problem som drabbar många människor. Det kan orsaka fysiska, känslomässiga och psykiska skador och till och med leda till något mycket tragiskt som suicidalitet. Mobbning känner inga gränser och kan hända var som helst i alla former. Men det finns hopp.

Amerikas favoritvideo idag

Det finns en stiftelse som är dedikerad till att få slut på mobbning och skapa en snäll och bättre värld. Det kallas för ‘UGLI Foundation’grundat av Angela Akins/Garcia, fru till den professionella golfaren Sergio Garcia.

Inspirationen till Sergio Garcias frus stiftelse

Angela känner själv smärtan av att bli mobbad, eftersom hon var offret. Men hon fann styrka och mod i sin enhet. Efter att ha anammat moderskapet bestämde sig Mrs Garcia för att ta ställning mot mobbning. Med hennes ord, “Jag tror att efter att jag fick barn insåg jag att något måste göras åt det här.” Och inget skulle vara bättre än att starta en stiftelse och öka medvetenheten.

Angela bestämde sig för att använda sin erfarenhet och passion för att hjälpa andra som gick igenom samma kamp. Hon skapade UGLI Foundation, som står för Unique, Gifted, Loved, and Individual. Stiftelsens uppdrag är att bekämpa mobbning och främja vänlighet, respekt och acceptans för alla, oavsett deras olikheter.

Efter att ha börjat arbeta insåg hon sin bakgrund inom tv och hennes vänner, inklusive Quan Cosby (fd NFL-spelare), skulle hjälpa henne att nå ut till fler barn. Med deras hjälp började stiftelsen arbeta med skolor, organisationer och samhällen för att öka medvetenheten, utbilda och ge människor möjlighet att stå upp mot mobbning och stödja varandra.

Deras primära mål är mellanstadiet eftersom, enligt hennes forskning, majoriteten av offren är elever i sjätte klass, och det börjar så tidigt som i tredje, fjärde och femte klass.

Hur fungerar UGLI Foundation?

UGLI Foundation verkar genom “UGLI Chats-programmet”. I Chats-programmet har skolor möjlighet att använda UGLI Foundations praxis för att genomföra sessioner. Dessa sessioner är avsedda att engagera elever, lärare och alla andra som behöver stöd.

Bilder: Dustin Johnson, Sergio Garcia och andra LIV Golfers bästa julstunder 2023

Fokus ligger på att diskutera de djupgående effekterna av mobbning och implementera strategier för att främja en mer positiv och upplyftande miljö. Genom dessa program försöker UGLI Foundation göra en meningsfull inverkan på individer och samhällen, främja förståelse, empati och motståndskraft mot mobbning.

Vad är dina tankar om Angela Garcias grund för orsaken? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär