Saturday, December 9, 2023
HemNBAVad är Shaquille O'Neals skostorlek? Jämför 7′1″ Giants "Ugly A**" kroppsdel...

Vad är Shaquille O’Neals skostorlek? Jämför 7′1″ Giants “Ugly A**” kroppsdel ​​med Big Foot Print

En mytisk varelse som sägs ströva i det vilda är bigfoot. Även om många har påstått sig ha varit med om en, har det aldrig funnits konkreta bevis för dess existens. De är stora och håriga människoliknande varelser som sägs lämna efter sig ett stort fotavtryck, och därmed namnet. Men samtidigt som man pratar om storlek, är någon som vet om att ha stora fötter Los Angeles Lakers-legenden Shaquille O’Neal.

Forskare och forskare har ägnat mycket tid åt att försöka hitta Bigfoot. Men det ser ut som att de äntligen är vid ett genombrott, eftersom ett nytt fotavtryck finns i det vilda. Överraskande nog involverar det Big Shaq också!

Shaquille O’Neal jämförs med Bigfoot

Enligt NY Post hittades ett 16-tums fotavtryck i Wales, i Storbritannien. Rubriken på inlägget var “Bigfoot-size print like large as Shaqs shoe found in Wales”.

Detta liknar 4x mästarnas fötter, eftersom han har avslöjat att hans fotdimension är 20, men han bär skor i storlek 22. Så det fotavtryck som finns i det vilda kan passa Shaqs skostorlek.

Efter att ha sett bilden av fotavtrycket sa en forskare: “Tårna är klara, men jag ser inte ett avbrott i mitten av tarsal”. Det betyder att den inte är en människa, eftersom den saknar en anatomisk nyckelkaraktär som vi besitter.

Shaquille O’Neal, å andra sidan, har kämpat i hela sitt liv, eftersom han var större än alla omkring honom. Han hade svårt att hitta rätt passform för honom utanför racket. Detta tvingade honom alltid att göra skräddarsydda föremål för sig själv, eftersom vanliga kläder och föremål inte passade honom.

Det Shaq kämpade mest med var att hitta ett par bra skor som passade hans fötter. Ökänd för att ha en ful fot gjorde Shaq allt han kunde för att göra det bättre.

Shaq gjorde allt för sina fötter

Det första som Shaq gjorde för att få sina fötter att se bra ut var att försköna den. Han avslöjade i ett avsnitt av Jennifer Hudson-showen att han målar sina tånaglar. På frågan varför sa han: “För att jag har ful a** fötter”. Videor har dykt upp på internet av Shaq, som visar hans bara fötter. Det behöver inte sägas att det inte var en så trevlig scen.

Shaq uppgav vidare att allt började på grund av en av hans döttrar. En gång under sin speltid skadade han tån. När han var hemma och lekte med sin dotter målade hon hans tånagel grön och dagen efter fortsatte han med 40 poäng.

Tyst om skilsmässa rykten, Dwyane Wade berättar om avgörande ögonblick med fru Gabrielle när kraftfullt minne slår hårt

Sedan dess har han gjort det till en sed att måla sina tånaglar. Han berättade för Hudson att han målade tårna när han gjorde intervjun. Även om fötterna såg bättre ut på grund av detta, ville Shaq att hans fötter också skulle vara bekväma.

Efter sina speldagar kämpade Shaq för att hitta bekväma skor. Hans kropp var inte i toppform längre, och detta fick honom att leta efter ett nytt varumärke. Det var då han stötte på TOMS. Shaq ville inte knyta knutar längre, och TOMS tillät honom att lätt glida in fötterna i dem. För att hålla fötterna bekväma köper han från TOMS, och enligt uppgift köpte han en gång 2000 par TOMS.

Shaq gillar också att bära klassiska low-top Reeboks. Shaq återvände till varumärket 2023 efter att ha lämnat det 1998. Han fick tydligen Reebok att skicka honom 10 000 par av dessa skor. Ändå är det roligt att jämföra med en Bigfoot för sin skostorlek.

Har du sett Shaqs fötter på internet? Låt oss veta din upplevelse i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär