Sunday, December 3, 2023
HemNBAVad är nästa på tur för Michael Jordan och Travis Scott? ...

Vad är nästa på tur för Michael Jordan och Travis Scott? Använder deras historia för att utforska de senaste ryktena

Varumärket Jordan har varit ett ständigt återuppfinnande. Vare sig under de preliminära dagarna eller sedan dess har varumärket varit guldstandarden för sneakers. En stor del av den fortsatta framgången har dock varit de ständiga samarbetena. På grund av kopplingen till Michael Jordan och varumärkets värde är kändisar redo att länka till det ikoniska företaget. Men i år satte ett sådant samarbete barometern extremt högt.

Men den korsningen bär fortfarande frukt för företaget.

Michael Jordan crossover ger fler resultat

Under deras 40-åriga dominans av sportbranschen har varumärket Jordan varit en grundpelare för konsekvens. Även om en och annan droppe kanske inte lever upp till hypen, förblir den allmänna kvaliteten oöverträffad. En stor faktor i den konsekvensen är samarbeten mellan andra vanliga kändisar.

Även i år såg märket några fantastiska crossovers komma till liv. Men ingen var så stor som den med platinarapparen Travis Scott. Det samarbetet har redan gett varumärket Jordan en plats på topp-10 sneaker-rankingen för året.

Det finns dock ytterligare en produkt från den samarbetslinjen. Enligt rapporter kan Travis Scott x Air Jordan 1 Low komma i en unik svart/olivfärgad färg senare under året.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Bleacher Report Kicks (@brkicks)

Efter den kritiska och kommersiella framgången för linjen skulle det inte vara en överraskning om teamet bestämde sig för att göra några fler iterationer.

Jordan-märket dominerar sneakerracet

Medan året var full av en del briljanta sneakerdesigner, stack Nike ut i slutet av året. Oavsett om det var produkter från märket Jordan eller Nike original, hade nio av de tio bästa Swoosh på sig. Ett annat Travis Scott-samarbete tog sig också in på topp 10.

Deras främsta konkurrent i år var dock New Balance. Det Kawhi Leonard-ledda varumärket genomgår en renässans och har gjort en betydande comeback på scenen. Men med de fyra bästa platserna som alla tillhör Nike, ser deras dominerande körning ut att fortsätta.

Vilken var årets sneaker? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär