Friday, December 1, 2023
HemeSportsVad är meningen med Amouranth? Hör det direkt från ASMR-drottningen

Vad är meningen med Amouranth? Hör det direkt från ASMR-drottningen

I streamingcommunityt ser man ofta att människor antar ett aliasnamn för att vara värd för sina kanaler. Vissa hämtar inspiration från sin älskade fiktiva karaktär, medan vissa uppfinner sin egen. På samma sätt beskrev ASMR-drottningen Amouranth en gång inspirationen bakom hennes namn.

Kaitlyn Michelle Siragusa är mer känd som Amouranth på internet. Twitch-streamern har setts stiga på popularitetslistorna för varje dag som går. Främst kan hon ses strömma under genrerna ASMR, IRL, Just Chatting och hot-tub-strömmar. Medan streamern fortsätter att underhålla communityn, här är en levande förklaring av hennes namn.

Vad betyder namnet Amouranth?

Förra året hade Amouranth blivit inbjuden till QTCindrellas podcast, Cocktails with QT. I podcasten diskuterade de två om hennes karriär innan hon började streama, hennes streamingresa, hennes kärlek till djur och mycket mer. För att avsluta podden frågade QTCindrella Amouranth: “Varifrån kom ditt namn? Hur valde du Amouranth?”

På detta svarade Amouranth genom att påminna om hennes dagar då hon publicerade innehåll på DeviantArt. Hon berättade att hon ville hitta ett namn som inte var “för feminint eller för maskulint”, eftersom hon skulle använda för att göra länkcosplay. Dessutom, för att inte göra sitt kön uppenbart, delade hon också ett skratt om hur hon lurade många människor online eftersom de blev förvånade över att veta att hon var en tjej.

När hon gick vidare utbrast hon att hon letade efter ett unisexnamn och hittade sedan Amouranth, som råder än i dag. Vidare förklarade hon betydelsen av namnet. Hon sa: ”Det stavas vanligtvis amaranth, som blomman. Jag tror att det står för ofarlig kärlek. Så det är faktiskt som att det är vad namnet betyder, men det är faktiskt bra eftersom det symboliserar min kärlek till djur eftersom Amouren är kärlek och Amouranth i sig är oförsvagad så det är oförminskande kärlek nu.” Således, med det, om man inte visste, det var så här Amouranth hade bestämt sig för hennes namn.

Visste du att Amouranth har talang för att måla och en gång också släppte en rapmusikvideo?

Överraskande nog har Amouranth några stora talanger för att underhålla en bred publik. Noterbart har hon setts måla Pokémon-karaktärer under streaming. Förutom det förklarade hon för fansen referensstudierna hon gjorde innan hon målade den på duk.

Dessutom släppte Amouranth 2022 en rapmusikvideo med namnet “Down Bad”. I videon sågs streamers som Ludwig, HasanAbi och Anthony Padilla. Därmed kan hon också släppa ett helt rapalbum inom överskådlig framtid.

RELATED ARTICLES

Mest populär