Wednesday, February 28, 2024
HemBasketballUtskriven från sjukhus efter att ha blivit skjuten i benet: A Know...

Utskriven från sjukhus efter att ha blivit skjuten i benet: A Know All About the Michigan State Freshman Jeremy Fears Jr. Saga

Han gjorde sig redo för julhelgen och det kommande nya året. Mitt i en atmosfär av upptåg och lycka inträffade en incident som förändrade säsongens gång. En vakt från Michigan State var hemma hos sin tidigare lagkamrat i mörkret på morgonen den 23 december när den fruktansvärda handlingen fick honom att förlora allt han hade för den här basketsäsongen för män.

Amerikas favoritvideo idag

Den skramlande incidenten påverkade inte bara honom, utan även hans familj, och mest av allt lämnade hans fans i fasa som förmodligen kokade deras blod.

Efterdyningarna

Michigan State freshman Jeremy Fears Jr. skrevs ut från sjukhuset. Hans pappa meddelade detsamma på sociala medier på söndagen. Videor av Fears Jr. som går med stöd har också dykt upp på sociala medier. “Jr mår riktigt bra. Utskriven och åkte hem. #blessed”, skrev Fear Sr. från sitt konto på den sociala nätverksplattformen X.

Tidigare på lördagen hade även baskettränaren Tom Izzo från Michigan State kommit ut för att stödja sin adept. Han tröstade Fears Jr. genom sina uttalanden och uttalade också om framtidsplanerna. “Jeremy opererades i morse och vilar bekvämt. Även om det är mycket vi fortfarande inte vet, är mitt fokus på att stödja Jeremy på hans väg till återhämtning, säger Izzo enligt ESPN.

Rädslor hade visat mycket mod på hans Instagram-berättelse när han informerade sina fans om att inte vara oroliga för någonting. “Mindre bakslag vi har gått bort, vi uppskattar alla”, skrev Fears på sin Instagram-berättelse på lördagen enligt ESPN. Det var ett stort steg framåt eftersom Fears Jr nyligen hade blivit skjuten i benet.

Vad konspirerade den natten?

Fears Jr. sköts i låret enligt ESPN i Joliet, Ilinois under sitt semesterbesök på lördagen tidigt på morgonen. Han hade åkt till sin hemstad under semestern. Enligt ESPN gick en man in i huset och öppnade eld mot Fears Jr. och en annan 19-årig kvinna som sköts i bäckenet. Offren fördes omedelbart till Ascension St. Joseph Medical Center.

Enligt Joliet polismyndigheter (h/t: Sportskeeda) inträffade den fruktansvärda incidenten runt klockan 4 på morgonen. Fears Jr. hade en tre timmar lång operation efter avsnittet. “Han är på riktigt gott humör just nu. Han är uppe och tittar på TV, äter och pratar, så vi mår riktigt bra av det”, sa Fears Sr. enligt ABC 7 Chicago.

Fans kände empati med Fears Jr. när nyheten bröt ut och några till och med skyllde på vapenproblemen i Illinois. Det skakade definitivt basketvärlden och fansen strömmade till för att stödja Michigan State Spartans vakt. Enligt Sportskeeda rapporterade Fears Sr. att det inte hade mycket bas i det förflutna och var en helt slumpmässig sak. Den beväpnade mannen hade tagit på sig en svart outfit tillsammans med en skidmask. Det pågår en utredning om detsamma.

Den fyrstjärniga rekryten hade spelat 12 matcher under den pågående NCAA-säsongen, i snitt 3,5 poäng per match med 3,3 assist per match och 1,9 returer per tävling. Han stack ut under striden mot Georgia Southern Eagles genom att ta 10 returer i en vinst med 86-55. En annan av hans bra prestationer kom mot Stony Brook Seawolves när han gav 10 assist i matchen. Därför hade Fears Jr. en viktig roll att spela den här säsongen för sitt lag.

Förhoppningsvis kommer Fears Jr., som inte är rädd för någonting, att återhämta sig snart och vara tillbaka på lövträdet så snart som möjligt och förtrolla alla med sin magi på banan.

RELATED ARTICLES

Mest populär