Sunday, December 10, 2023
HemBodybuilding"Utlänningar från yttre rymden kunde säga att han är på utrustning": Trots...

“Utlänningar från yttre rymden kunde säga att han är på utrustning”: Trots att de lovar ett rent blodsarbete, tror Bodybuilding World inte att Mike O’Hearn är naturlig

Debatten om snäll eller inte snäll fortsätter att dominera kroppsbyggarvärlden, och Mike O’Hearns finner sig ofta synonymt med den diskussionen. 54-åringens sönderrivna ram är en källa till avundsjuka för många och föremål för debatt och spekulationer för andra. Trots Titans rigorösa träning på gymmet är fitnessvärlden inte benägen att kreditera skådespelaren för hans ansträngningar och genetik.

I det senaste YouTube-klippet som delas av Greg Doucette sågs O’Hearn utmana sina hatare med sitt blodarbete, men hans avsikt fick inte resonans i fitnessvärlden.

Den ihållande frågan till Mike O’Hearn

Att skapa en estetisk fysik kräver intensiv träning och kostnormer. Det är dock inte allt, eftersom de flesta kroppsbyggare är beroende av kosttillskott för att bibehålla en jackad ram långt in på femtiotalet. Fitnessgemenskapen anser att Mike O’Hearns vinster inte är snygga. Så Greg Doucette tog på sig själv för att lösa det plågsamma pusslet.

Genom att granska ett klipp av O’Hearn som föreslår ett blodprov för att bestämma hans livstids naturliga status, har IFBB Pro-tränaren Doucette många saker att säga. “Och så han säger,” Åh, jag ska visa dig mitt blodarbete. Jag ska visa dig.’ Och vad gör Mike då? Han slutar cykeln, kanske bara på HRD, säger, titta, mina testosteronnivåer, de är inom det normala intervallet,” påpekade Doucette.

Coachen föreslår att blodarbetet endast återspeglar kroppsparametrarna för nuet men inte kan reda ut vad som hände under tre decennier. Tränaren klagade också över att Mike inte skulle stå på sina ord om att ge blodprov som bevis. Bodybuilding-gemenskapen online har redan ett svar på Mike O’Hearns snälla fråga.

Internet ropade “inte natty” i kör

Internet får aldrig nog av Mike O’Hearns metoder för bodybuilding-träning. “Jag är ganska säker på att utomjordingar från yttre rymden kan se att han är på utrustning,” skämtade en följare som avslöjade förtroende för O’Hearn-tillskottsintaget. “Mike O’Hearn är min favorit eleganta teen vegan calisthenics atlet som precis började träna igår,” hånade en annan användare.

“Jag kommer aldrig att tro att han är naturlig”, förklarade en bodybuildingentusiast. “Han går på naturliga steroider. Det är en ny typ”, skrev en rolig kommentator. “Vad spelar det för roll om han är tjusig eller inte? Han jobbar fortfarande på gymmet”, hävdade en annan som stödde O’Hearn för hans ansträngningar att träna.

Mike O’Hearn har byggt ett imperium kring bodybuilding-sporten. Han är en 4x Mr. Universe, en filmskådespelare känd för sin kroppsbyggnad och en coach för bodybuilding. Om inte för allt så kan inte fitnessvärlden vara mer överens om hans träningsritualer på gymmet.

RELATED ARTICLES

Mest populär