Saturday, December 9, 2023
HemOlympicsUTEP Miners Volleyboll avslutar säsongen med perfekta 10-0, redo för USA Championship...

UTEP Miners Volleyboll avslutar säsongen med perfekta 10-0, redo för USA Championship Showdown

Gruvarbetare har dominerat 2023 Conference USA Volleyball-turnering. Sedan början av turneringen har Miners presterat bra i turneringen och har tagit plats nr 5. Hittills har UTEP Miners gjort en anmärkningsvärd rad med 4 vinster över matcherna. Samtidigt som teamet UTEP visar upp skicklighet på volleybollplanen har teamet UTEP gjort det i rampljuset igen.

Den här gången är det inte bara på grund av det exceptionella spelet utan också en historisk bedrift. I en nyligen uppgörelse tävlade laget mot nr 4 Liberty och gjorde ett svep på dem samtidigt som det markerade slutet på säsongen.

Nr 4 gruvarbetare sveper nr 5 Liberty

I en nyligen genomförd showdown gick UTEP Miners in på volleybollplanen för att tävla mot sitt värdiga motståndarlag, Liberty. Medan team UTEP Miners är rankade på nummer 4 positionen, är team Liberty placerad på nummer 5. I showdown; Team UTEP Miners gjorde det svårt för motståndarlaget att överleva på volleybollplanen och ta en enda poäng mot sin värdiga motståndare. De besegrade Team Liberty med en anmärkningsvärd 3-0 poäng. UTEP Volleyball tog till X och beskrev matchrapporten, “Avslutar den ordinarie säsongen på en hög nivå UTEP vs Liberty 10-0 hemma.”

Detta har fått laget UTEP Miners att ta över Liberty och vinna ett perfekt 10-0-rekord för första gången i historien om 2023 Conference USA Volleyball Tournament. Nu är laget UTEP rankat över Liberty på nr. 4 position i 2023 Conference USA Volleyball Tournament. Dessutom har uppgörelsen mellan UTEP och Liberty gjort slutet på säsongen till en thriller.

En stabil start på USA Championship-kampanjen

UTEPs volleybolllag slog inte bara ett hemmarekord utan markerade också ett svep över motståndarlaget Liberty samtidigt som de avslutade säsongen. Den här säsongen var ganska lyckligt lottad för laget UTEP eftersom laget avslutade säsongen med en historisk prestation och en vinst över det topprankade laget. Under hela sin resa hade gruvarbetarna en träffprocent på .461 för att visa upp sin dominans över Liberty. Eftersom spelare är den viktigaste faktorn som bidrar till lagets framgång, hade UTEP också ett anmärkningsvärt och exceptionellt talangfullt lag. På samma sätt hade team UTEP en framstående spelare, Torrance Lovesee, som ledde laget mot framgång med noll fel och spelade in 10 kills.

Purdue volleybollstjärnor lyser ljust på Big10 Championship med imponerande vinster och flera veckopriser

Samtidigt som de avslutar sin säsong med stil, har vinsten också satt tonen rätt för laget i det kommande Conference USA-mästerskapet i volleyboll. UTEP kommer att starta kampanjen som det fjärdeseedade laget. Deras huvudtränare, Ben Wallis, har gjort sina avsikter väldigt tydliga. “Den sista pusselbiten är att gå in i ett konferensmästerskap och visa vad vi är gjorda av. Mästerskapet är vad vi har jobbat för hela året och vårt team är hungriga efter det”, citerades Wallis nyligen av KTSM.com.

För att göra saker ännu mer intressant, kommer Miners att inleda sitt mästerskapslopp med en match mot Liberty fredagen den 17 november. Den stora förväntan är att se laget UTEP Miners starta den kommande konferensen USA Championships som ett fjärdeseedlag. Att se om Team UTEP upprepar showen eller Team Liberty diskar ut ett passande svar för deras förödmjukande förlust kommer att vara intressant.

RELATED ARTICLES

Mest populär