Saturday, December 2, 2023
HemGolfUSMNT:s stjärnmittfältare kan subtilt ha tackat Tiger Woods intensiva hårda arbete och...

USMNT:s stjärnmittfältare kan subtilt ha tackat Tiger Woods intensiva hårda arbete och “mentalitet” för att ha vårdat honom under uppväxten

Tiger Woods är den största golfaren genom tiderna och en förebild för många. Vi kan inte förneka den mentala styrkan han har, tillsammans med hans hängivenhet för sporten. Och det var inte bara golfare som blev inspirerade av honom, utan även andra idrottare. Det officiella Twitter-handtaget för PGA-touren delade ett uttalande från USMNT (United States Men’s National Soccer Team) stjärnan Christian Pulisic som bevisade att Tigers aura går utöver golf.

Inlägget visar hur mycket Woods har påverkat allas liv. Hans prestation och attityd genom åren har inspirerat många att slåss mot oddsen. Trots svåra fläckar i hans personliga och professionella liv, återvänder golfaren starkare. Om han ramlar tar han sig upp, varför han också ingår i golfens Hall of Fame. Låt oss se vad fotbollsspelaren hade att säga om proffsgolfaren.

Vad sa Pulisic om Tiger Woods?

Alla unga amerikaner har flera sportidoler och idrottare att beundra och idolisera. Fotbollsstjärnan Christian Pulisic ser dock upp till den store Tiger Woods hängivenhet. I inlägget visade fotbollsstjärnan upp sin tigertatuering och uttryckte sin beundran för vinnaren av det stora mästerskapet. Uttalandet löd: “Jag har alltid älskat tigrar, men förmodligen var min favoritidrottare som växte upp Tiger Woods. Jag älskade att se honom spela.”

Läs nu- “Det fanns få spelmöjligheter”: Tiger Woods avslöjar den massiva utvecklingen av PGA-touren som har genomgått medan den möter hård konkurrens från LIV Golf

Vi kunde inte hålla mer med Pulisic. Vem älskar inte Woods? Hans fans har väntat på att få se honom tillbaka i spelet sedan hans olycka förra året. PGA-touren kallade också fotbollsspelaren för ett tigeröga och delade en annan av hans påstående. “Min största idrottsinspiration var faktiskt Tiger Woods. När jag växte upp älskade jag hans mentalitet. Jag kände bara att han jobbade så hårt för att bli så bra som han var.”

Tigermentalitet 🐅 pic.twitter.com/UYhBzfOvN9

— PGA TOUR (@PGATOUR) 2 december 2022

Den 15 gånger stora vinnaren av mästerskapet blev proffs vid 20 år 1996. Idag har han 82 PGA-tourvinster registrerade under sitt namn. Den femfaldige vinnaren av grön jacka är nu fokuserad på den kommande ‘The match’ och PNC Championship. Och fans kan inte vänta med att se deras stjärna lysa klart igen.

Hur lika är Woods och Pulisic?

Den snabba uppgången av proffsgolfaren Woods, till toppen av golfvärlden, bidrog till en topp i allas intresse för golf. Fotbollsspelaren sa:[His rise] var otroligt, och det är precis vad jag hoppas att jag kan göra, inspirera, särskilt barn där hemma, att göra det jag gör.” På vissa sätt har Pulisic också gått på sin idols väg i fotboll.

Som tonåring 2016 spelade Pulisic sin första säsong i Borussia Dortmund i Tysklands första division (Bundesliga). Den Hersheyfödde stjärnan gjorde 19 mål och bevisade sitt värde. Han gav också 26 assist under de följande tre åren. Senare flyttade han till Chelsea FC 2019 för 75 miljoner dollar. Därefter blev han den dyraste amerikanska fotbollsspelaren i historien.

Hur inflytelserik tror du att Tiger Woods har varit för amerikanska idrottare? Dela dina åsikter med oss ​​i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär